2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پمپ درد دقیقا چه کارایی داره?

مسکن ها مثل ارامبخش و انواع قرص و اینا رو از طریق این پمپ وارد بدنت میشه .

مثل سرم بهت وصل میکنن و توش آرامبخش میریزن و روش دکمه داره هروقت فشار میدی این داروها وارد بدنت میشه و دردت آروم میشه

...🥀🍂

خود بیمارستان میده ولی نگیر اصلا اثر نداره من گرفتم فقط ۵ ساعت درد کشیدم اصلا اثر نداشت مامانم خدا خ ...

ولی مادر من برای عمل صفرا ازش استفاده کرد خیلی راضی بود .چندتا از دوستام هم برای سزارین استفاده کردن راضی بودن 

...🥀🍂

من پمپ نداشتم علی رغم درد شدید دکترم گفت خوب نیست و نذاشت بگیرم شیاف میذاشتم 

خوشبختی این نیس که هرچی دوست داری داشته باشی،خوشبختی یعنی هرچی که داری دوست داشته باشی.خدایا بخاطر هرآنچه از فضلت به من بخشیدی و هرآنچه صلاح ندانستی و نبخشیدی تورا شاکرم.
ولی مادر من برای عمل صفرا ازش استفاده کرد خیلی راضی بود .چندتا از دوستام هم برای سزارین استفاده کردن ...

راستی یه موضوع دیگه که شنیدم اینکه اگه رگ نداری یا رگاات نازک هستن ممکنه هر چند دقیقه رگتو پاره کنه  بخاطر مواد توش

...🥀🍂