2777
2789
عنوان

شوهراتونو برا چه ویژگیهاش خیلی دوست دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 731 بازدید | 65 پست

همه خصوصیات خوبو داره

ناراحت باشم یا حالم بد باشه مریض باشم اون از من بدتره حالش 

صبوره خیلییی

طوری ک چند روز پیش رفتیم بیرون 

۸ ساعت تو جاده بود بعد رفتم پیشش دو سه ساعت بعد گفت بریم کافه ی جایی رو پیدا کرد پیاده شدیم گفتم نه خوشم نمیاد از اینجا گفت خب بشین بریم یه جا دیگه 

دوباره رفتیم یجا دیگه گفتم خوشم نمیاد گفت باشه بریم یجا دیگه 

بعد ک خواستیم بریم یجا دیگه گفتم چرا اذیتت میکنم اعصابت خورد نمیشه گفت تو اصلا بگو من میبرمت تمام کافه های شهر بگو نه خوشم نمیاد🥹🥹

خدایا شکرت،ازت میخوام همیشه مراقب عزیزانم باشی سپردمشون به خودت فقط🌸🌸

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

همه خصوصیات خوبو دارهناراحت باشم یا حالم بد باشه مریض باشم اون از من بدتره حالش صبوره خیلیییطوری ک چ ...

عزیزم اون تاپیکم ک ۱۸۶ تا پست داره رو میشه گزارش بزنی لطفا؟

اون کاربریم تعلیق شد. کاربر جدید نیستم از سال ۹۹ اینجام🥲

اگر واقعی بود قدر همسرت بدون 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

به خاطر همه چیش 

علاوه بر این چیزایی که گفتی 

رو پای خودشه دستش تو جیب کسی نیست 

دوستم داره و هیچ وقت بهم لی احترامی نمیکنه 

اگه سه ساعت غر بزنم بهش هیچی بهم نمیگه

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛