2777
2789
عنوان

راهنمایی برای ازدواج

152 بازدید | 31 پست

سلام دوستان 

من متولد ۸۰ ام و خب نمیخواستم تا سن ۲۵ سالگی ازدواج کنم و شدیدا مخالف ازدواج فامیلی برای خودم بودم

دوسال پیش پسرعموی ما از همسرش طلاق میگیره و یه دختر ناز ۵ ساله هم داره 

حدودا یک سال پیش ما باهم صحبت میکنیم و.. و خب متوجه شدم که این آقا خیلی شبیه من هست و دقیقه ورژن پسرونمه و خب خیلی ساپورتیو و مهربون هست:))

دقیقا همون زندگی رو میخواد من توی ذهنم دارم

و خیلی باهم در تفاهمیم و هم نظریم 

ولی خب ۱۲ سال از من بزرگ تر هستن و یه دختر هم دارن و از اون ور فامیل هم هستیم 

گاهی اوقات بخاطر شرایطش میترسم.. نمیدونم چیکار کنم.. شما تجربه مشابهی دارید؟ 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اصلا اشتباه نکن اصلاااا

تو تازه 23 سالته

میتونی با یه آدم مجرد مثل خودت ازدواج کنی

کسی که اولین چیزارو با خودت تجربه میکنه

هم سن و سال و هم فاز خودته و ذوق و شوق زندگی داره

من باشم هیچوقت این اشتباهو نمیکنم جوونیمو هدر نمیدم

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

بستگی به معیارها و شرایط خودت داره ، اگه من بودم قبول نمیکردم چون اولا اختلاف سنیش زیاده و بخوای نخوای تاثیر میزاره رو سبک زندگی و برنامه ریزی واسه آینده و تفریحاتتون و... دوما تو خودم نمیبینم که بخوام واسه بچه کس دیگه مادری کنم مسئولیت راحتی نیست 

مجازی شده جایی برای خالی کردن عقده های خیلیا 🙂 اما این صفحه نه🦋🍃