2777
2789
عنوان

امشب زده به سرم لباس همسرم رو بوکنم ولی میترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 122186 بازدید | 953 پست
الهی بمیرم 😭😭😭😭😭قوی باش خدابزرگه ماهم خدایی داریم به این فکر کن شوهرت اشکاتو ببینه دلش میگره من ...

قطعا خدا بزرگه این ماییم که بهش ایمان نداریم که وقتی خودش این درد رو داره حتما درمونش هم میده فقط صبربنده هاش کمه شاید خدا راه بهتری برام درنظرگرفته شایدم بدترشه اوضاعم کسی ازاینده خبرنداره!خودمم چ شبایی تاصب بالاسرش نشستم زار زدم چ شبایی که اون توبیمارستان بود و من خونه چ شبایی که عمل فیستول انجام میداد و من تاصب بالاسرش بودم که اذیت نشه هعی خدا!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤

خدایااااا دل بنده هات اینقدر تحمل رنج و ندارن خدایاااااااااا به حال خودمون واگذارمون نکن

دلمو مهمون یه آیت الکرسی کنید برا خوب شدن شوهرم .خدایا معجزه کن پایان صبر مرا .این کاربری از امروز می‌خواهد بیشتر امیدوار باشد به حکمت پروردگارش.خدایا کمکم کن این زندگی سخت تر از آن است که فکر میکردم .من بد کسی رو نمی‌خواهم بد منو نخواه پروردگارم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

قطعا خدا بزرگه این ماییم که بهش ایمان نداریم که وقتی خودش این درد رو داره حتما درمونش هم میده فقط صب ...

پس دل بسپار به خودش 

من به خدا گفتم اگه لایق هستم تو اون دنیا هم بزار کنارش باشم 

دلمو مهمون یه آیت الکرسی کنید برا خوب شدن شوهرم .خدایا معجزه کن پایان صبر مرا .این کاربری از امروز می‌خواهد بیشتر امیدوار باشد به حکمت پروردگارش.خدایا کمکم کن این زندگی سخت تر از آن است که فکر میکردم .من بد کسی رو نمی‌خواهم بد منو نخواه پروردگارم

خواهش میکنم برا منم دعا کنید😭😭

سلام عزیزم منم سه سال و نیم پیش همسرم را از دست دادم بر اثر برق گرفتگی با دوتا بچه کوچیک میدونی خیلی سخته مخصوصا مرگ ناگهانی عزیزای ادم ولی هیچکاری از هیچکس بر نمیاد این تویی ک باید سر پا بشی و ب زندگیت ادامه بدی من الانم رو دوس دارم چون فک میکنم خیلی قوی شدم و اینکه خدا هواتو داره مطمئن باش آینده اصلا ترسناک نیس فقط امید داشته باشو ادامه بده

کاربر قدیمی ام behi24کاربریما گم کرده ام😦😦
عزیزم خدا به دلت ارامش بدهسختت نیست با خانواده شوهرت هستی؟چرا بهت اجازه نمیدن بری بیرون؟

ن اصلن سختم نیس بیشترازخونوادم راحتم باهاشون!

عزیزم کلا خانوم های جوان اینجااجازه بیرون رفتن تنهایی ندارن مگر با مادرشوهر یا پدرومادر یابرادرشوهر به هرحال یه کسی ازاعضای خانواده!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
سلام عزیزم منم سه سال و نیم پیش همسرم را از دست دادم بر اثر برق گرفتگی با دوتا بچه کوچیک میدونی خیلی ...

خدارحمتش کنه گلم بله باید بخاطر بچه هامون قوی باشیم اونااحتیاج به یه مادرقوی دارن چون قراره هم مادر هم پدر باشن!

منم یکسال و چهار ماه هست که همسرمو از دست دادم میرم لباساشو بو میکشم ولی بویی نمونده خیلیییی حسرت دا ...

خدارحمتش کنه گلم!من لباساشو زیاد بودنمیکنم که عطرش نپره میترسم عطرش بپره ومن دیگه خودمم فراموش کنم!

[QUOTE=367166390]بیشتر دعواهای ما به خاطر خودشونه منم خیلی دعوا میکنم اینو نخور حرص نخور غصه نخور دست خودم نیست 😭

فدای دل مهربونت عزیزم💓💓

حالا بهتون میگن با برادر شوهرتون ازدواج کنید؟

اره عزیزم ولی خب تاسال همسرم خیلی مونده تاخدا چی بخاد

اخه چقد سخت هم برای شما هم برای برادرشوهرتون

نمیدونم شاید سخت باشه شایدم نباشه پسرم به مادر احتیاج داره ازاون طرفم عموش بهترین پدر براشه خدا باید بخاد!