اخرین لباسی که پوشید ولی میترسم بیارم بو کنم تا مدتا حالم بدمیشه واقعا میترسم بوشو میده ومیدونم بدجورهوایی میشم وتاچن روز کارم به سرم زدن میکشه ولی از یه طرف دلم لک زده براش که برم بوش کنم حس کنم دوباره کنارمه انگار ن انگار۸ماه پیش شب خابید دیگه بیدارنشد نازنینم😭😭😭😭😭
از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
الهی بمیرم 😭😭😭😭😭قوی باش خدابزرگه ماهم خدایی داریم به این فکر کن شوهرت اشکاتو ببینه دلش میگره من ...
قطعا خدا بزرگه این ماییم که بهش ایمان نداریم که وقتی خودش این درد رو داره حتما درمونش هم میده فقط صبربنده هاش کمه شاید خدا راه بهتری برام درنظرگرفته شایدم بدترشه اوضاعم کسی ازاینده خبرنداره!خودمم چ شبایی تاصب بالاسرش نشستم زار زدم چ شبایی که اون توبیمارستان بود و من خونه چ شبایی که عمل فیستول انجام میداد و من تاصب بالاسرش بودم که اذیت نشه هعی خدا!
از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
خدایااااا دل بنده هات اینقدر تحمل رنج و ندارن خدایاااااااااا به حال خودمون واگذارمون نکن
دلمو مهمون یه آیت الکرسی کنید برا خوب شدن شوهرم .خدایا معجزه کن پایان صبر مرا .این کاربری از امروز میخواهد بیشتر امیدوار باشد به حکمت پروردگارش.خدایا کمکم کن این زندگی سخت تر از آن است که فکر میکردم .من بد کسی رو نمیخواهم بد منو نخواه پروردگارم
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
قطعا خدا بزرگه این ماییم که بهش ایمان نداریم که وقتی خودش این درد رو داره حتما درمونش هم میده فقط صب ...
پس دل بسپار به خودش
من به خدا گفتم اگه لایق هستم تو اون دنیا هم بزار کنارش باشم
دلمو مهمون یه آیت الکرسی کنید برا خوب شدن شوهرم .خدایا معجزه کن پایان صبر مرا .این کاربری از امروز میخواهد بیشتر امیدوار باشد به حکمت پروردگارش.خدایا کمکم کن این زندگی سخت تر از آن است که فکر میکردم .من بد کسی رو نمیخواهم بد منو نخواه پروردگارم
سلام عزیزم منم سه سال و نیم پیش همسرم را از دست دادم بر اثر برق گرفتگی با دوتا بچه کوچیک میدونی خیلی سخته مخصوصا مرگ ناگهانی عزیزای ادم ولی هیچکاری از هیچکس بر نمیاد این تویی ک باید سر پا بشی و ب زندگیت ادامه بدی من الانم رو دوس دارم چون فک میکنم خیلی قوی شدم و اینکه خدا هواتو داره مطمئن باش آینده اصلا ترسناک نیس فقط امید داشته باشو ادامه بده