2777
2789
عنوان

امشب زده به سرم لباس همسرم رو بوکنم ولی میترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 122007 بازدید | 952 پست
چندسال بود ازدواج کرده بودین؟بچه هم داشتین؟

۳سال عزیزم یه پسر۲ساله داریم!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من چرا اشکام بند نمیاد خدا رحمتش کنه صبر بده بهت عزیزم

ممنون قشنگم خدارفتگان شمارو بیامرزه!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
به احترام داغ استارتر جوابت رو نمیدمدلیل لغو شدنم هم هیچ ربطی به اینی که شما گفتی ندارهروزخوش

شما اگه احترام بلد بودی من یه سوال از استارتر پرسیدم و ایشون محترمانه جواب داد چرا بیای وسط دخالت کنی و تاپیک رو به بحث برسونی؟ 

شما اگه احترام بلد بودی من یه سوال از استارتر پرسیدم و ایشون محترمانه جواب داد چرا بیای وسط دخالت کن ...

عزیزم لطفا بحث تایپک رو عوض نکنید و دعوا نکنید باهم نمیخام تاپیکم بترکه!

خیلی سختهمن خودم دوتا بچه دارم شوهرم فوت کردهادم زیر بار مسئولیت نابود میشهحقوق و خونه گذاشته؟

خدارحمتشون کنه!

ن عزیزم هیچی نداریم هرچی داشتیم خرج بیماریشون شد فقط ۱۷۰تومن پول نقد همین وگرن هیچی دیگه نیس!

اااییی ووااییی داغ عزیز خیلی سخته خدابهت صبر بده عزیزم

ممنون قشنگم💓رفتگان شماهم قرین رحمت الهی!

خب الان کجا داری زندگی میکنی؟

باخونواده همسرم زندگی میکنم عزیزم!

گلم بچه داری

متعهـــد ب خودم و دخترمـ💜  نمیدونم چرا همش قیمه هارو میریزم تو ماست ها😢ـمی‌گفت نجات دهنده در آینه است ولی بیاید قبول کنیم نجات دهنده گاهی خانواده است، رفیقه، یه کتابه، یه پادکسته، یه مهارته، یه پیاده رویه، یه قهوست، یه حمومه، گاهی آشنایی با آدم‌ها و تجربه‌های جدیده، شاید یه فیلم یا سریاله، موسیقیه، تراپیسته، همیشه دنبال نجات دهنده تو آینه نگرد، اون هم گاهی خسته می‌شه و از پس خودش بر نمیاد. نجات دهنده من آقا حسینہیا  حسین دخترم رو عاقبت کن🔃

گلم بچه داری

یه پسر۲ساله قشنگم!