2777
2789
عنوان

امشب زده به سرم لباس همسرم رو بوکنم ولی میترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 121111 بازدید | 939 پست
😭😭😭😭😭😭وای چرا گریم گرففععففعفف خیلی سختههه واقعن من گریم گرففففمن هنوز نامزدم گاهی وقتا تصور ...

امیدوارم سالیان درازکنارهم خوشبخت باشین عزیزم!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
برای مؤمنین و مومنات بسیار راحت هست تو دلشو خالی نکن هر کسی مومن و مومنه از این دنیا بره در رفاه و آ ...

گفتم کار از محکم کاری عیب نمی کنه وگرنه حق با شماست مثلاً من خودم از اولیای خداوند می باشم 😌😆🤣ببخشید شوخی کردم

https://eitaa.com/kodakenazanin

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ایشالله هیچوق رفتن عزیزاتو نبینی من ساعتها سرشو گذاشتم روپاهام اجازه ندادم کسی بش دست بزنه ساعتها ام ...

من با همه وجودم درکت میکنم چون عزیزترینم مادرم نفسم عمرم زندگیم 40 روزه رفته با تک تک سلول های بدنم میفهمم و زار میزنم آدم متحیر و مبهوت میشه ماتم زده واقعی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

زکات عقل تحمل نادانان است... .چقدر سخت و طاقت فرساست که خلقی از زبانت در امان نباشند چقدر کاربر ترسناک تو این سایت هست که فقط باید ازشون دور شد و فرار کرد و چقدر باید تاسف خورد که معنی و مفهموم خیلی از کلمات رو بلد نیستن و مدعی هم هستن پناه میبرم به خدا از هتاک و فحاش افسار گسیخته من سلیطه بازی بلد نیستم... ..ادب از که آموختی؟! از کاربرهای هميشه در صحنهٔ نی‌نی سایت!!!!کاش یاد بگیریم نظر با عقیده متفاوت هست لطفا عقاید خودتون رو در قالب نظر به دیگران تحمیل نکنید بله با شما هستم کاربر همه چیز دان که تمام کتاب های دنیا با عنوان های مختلف رو مطالعه کردی اما هنوز اندر خم فهم تفاوت نظر با عقیده هستی 
اینجور وقتها براش نماز خیرات بخون یا یه چیزی خیرات بده احتمالا گاهی روحش میاد سراغت چون به ثواب نیاز ...

عزیزم من به سهم خودم خیرات میدم براشون قران میخونم ایت الکرسی میخونم ولی دلتنگی رو نمیشه پنهون کرد نمیشه که دلتنگ نشد دست خود ادم نیس همسرمم ان شاء الله جاش خوبه اون دنیا و تنهادل نگرانیش این باشه که منم برم کنارش!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
گفتم کار از محکم کاری عیب نمی کنه وگرنه حق با شماست مثلاً من خودم از اولیای خداوند می باشم 😌😆🤣ببخ ...

این تاپیک جای شوخیه واقعا جای شوخی و خنده است خدا هیچ وقت برات نخواد عزیزت جلو چشمت پرپر بشه و بره اون وقت حال من و استارتر و امثالهم رو میفهمی تن همه عزیزانت سلامت 

زکات عقل تحمل نادانان است... .چقدر سخت و طاقت فرساست که خلقی از زبانت در امان نباشند چقدر کاربر ترسناک تو این سایت هست که فقط باید ازشون دور شد و فرار کرد و چقدر باید تاسف خورد که معنی و مفهموم خیلی از کلمات رو بلد نیستن و مدعی هم هستن پناه میبرم به خدا از هتاک و فحاش افسار گسیخته من سلیطه بازی بلد نیستم... ..ادب از که آموختی؟! از کاربرهای هميشه در صحنهٔ نی‌نی سایت!!!!کاش یاد بگیریم نظر با عقیده متفاوت هست لطفا عقاید خودتون رو در قالب نظر به دیگران تحمیل نکنید بله با شما هستم کاربر همه چیز دان که تمام کتاب های دنیا با عنوان های مختلف رو مطالعه کردی اما هنوز اندر خم فهم تفاوت نظر با عقیده هستی 
من با همه وجودم درکت میکنم چون عزیزترینم مادرم نفسم عمرم زندگیم 40 روزه رفته با تک تک سلول های بدنم ...

خدارحمتشون کنه عزیزم!جاشون بهشت برین باشه خیلی سخته خیلی زیاد نمیشه باکلمات توصیف کرد این حال رو ینی توهیچ کلمه ای نمیگنجه!

گفتم کار از محکم کاری عیب نمی کنه وگرنه حق با شماست مثلاً من خودم از اولیای خداوند می باشم 😌😆🤣ببخ ...

عزیزم همسرم رفته اونوق شمادارین میگن کارازمحکم کاری عیب نمیکنه مچکرم که گوشزد کردین امیدوارم تن همه عزیزاتون همیشه سلامت باشه!

منم مادر شوهرم فوت شده خدا رحمتش کنه از مادر برام بهتر بود خیلی دلم تنگ شده براش صداش که ویس میداد ب ...

خدارحمتشون کنه واقعامادرشوهرخوب نعمت هس امیدوارم جاشون بهشت باشه!

خدارحمتشون کنه عزیزم!جاشون بهشت برین باشه خیلی سخته خیلی زیاد نمیشه باکلمات توصیف کرد این حال رو ینی ...

خدا عزیزانت رو برات نگه داره و همسرت همنشین امیر المومنین علی بن ابی طالب صلوات الله علیه و آله باشه ان‌شاءالله... کمر آدم میشکنه من که فقط نفس میکشم دوست دارم زودتر بمیرم برم کنارش بخوابم 

این تاپیک جای شوخیه واقعا جای شوخی و خنده است خدا هیچ وقت برات نخواد عزیزت جلو چشمت پرپر بشه و بره ا ...

سرم که اومده وقتی شانزده سالم بود فقط خواستم حال و هوای تاپیک عوض شه آخه اسی افسرده شده نیاز به حال خوب داره 

https://eitaa.com/kodakenazanin

خدا رحمتش کنه ‌‌‌...

""""زندگی یک دروغ مسخره بود ..... هیچ کس واقعا وجود نداشت ‌‌‌‌."""..-------یک ضرب المثل آفریقایی هست که میگه ::" امید وارم زمانی که مرگ میاد به سراغت  زنده پیدات کنه -----{¤■□♡گاهی خورد شدن استخوان هایم را  زیر بار زندگی های نکرده ام احساس میکنم ♡¤■□} ●●○بزرگ ترین گناهی که یک  انسان میتواند مرتکب شود ...  من مرتکب شده ام  .. خوشبخت نبوده ام بگذار بهمن یخ زده نسیان ... مرا درکام خود فرو ببرد ، نابود کند ;;بی شفقی 《《♤♤●●○ (بادبادک تنها همان قدر از آسمان سهم می برد که نخش به او اجازه دهد. اما خود را با خیال در زمین نبودن آرام میکند نگذار هیچ نخی به تو وصل باشد .نخ ها لایق عروسک های خیمه شب بازی هستند و بس .... ) ""چه میدونم"" .... منم اولین باره دارم زندگی میکنم ..............🖤🖤من اگر نیکم و بد تو برو خود را باش ... هر چه انسان تر باشی زخم ها عمیق تر=/ خواهد بود ... هر چه بیشتر دوست بداریم بیشتر  غصه خواهیم داشت...٪^ا نمیدانم چرا ؛*هرگز جسد انهایی که میگفتند بی تو میمیرم پیدا نشد ... اینجا در دنیایی من گرگ ها هم افسردگی مفرط گرفته اند دیگر گوسفند نمی درند به نی چوپان دل می سپارندو گریه میکنند.. گاهی رد بعضی از زخم ها باید توی وجودت بمونه تا دوباره تکرارش نکنی🥀🥀