2777
2789
عنوان

امشب زده به سرم لباس همسرم رو بوکنم ولی میترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 121938 بازدید | 951 پست
رودشو عمل کرده؟خداروشکر که خوب شدن.منم مشکلات روده زیاد دارم التهاب و زخم همش میگم یعنی خوب میشم

بله دوبار عمل کرد شیمی درمانی شد 

انشاالله خوب میشین بلا دور باشه ازتون 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

خیلی سخته 

خدا ب شما صبر بده 

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آخه دقیقا شوهر منم گاهی می‌ره زیر پنجره آشپزخونه میگم نکنه یوقت متوجه نشم حالش بدشه

همه زنا نگرانیایی دارن   من خودم  بعضی وقتا شوهرم با ناراحتی بخوابه نفساشو چک میکنم تو خواب خدا این بلاهارو دور کنه سایه شوهرامونم تا ابد بالاسرمون برای دوستمونم ارزوی صبر دارم از خدا 

یه شوهر  خیلی مهربون خیلی عصبی دارم🤨❤️😎 خیلی خیلی  هم دوسش دارم 🥰😘😘😘😘😍❤️💙💜
قلبم درد گرفت از این همه غم اشکال نداره لباسشو بو بکش تا خود صبح گریه کن فقط نذار غم و غصه تو دلت بم ...

بگم میترسم باورمیکنی خیلی میترسم بوش کنم جرات ندارم اصلن موهای سرم سفید شد تو۳ماه۲۵کیلو کم کردم شبیع مرده هاشدم اصلن این من نیستم روز قبلش رفتیم گردش رفتیم خوش گذرونی صب رفتم بیدارش کنم نبودکه نبود!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤

یکی از فامیلامون خودشو زنشو دوتا بچه هاش پسرش دوسالشه دخترش شیش سالش تو راه تهران مشهد تصادف میکنن شوهره در جا فوت میکنه دخترش دو ماه تو کما بود زنشم بیس روز بیهوش بود دقیقا مثل شما هشت ماه پیش شوهرش فوت کرد بشدت عاشق هم بودن دلم کباب شد یادم اومد چقدر عاشقانه حرف میزدن ولی میخوام بگم که خیلیا همدردتن عزیز دلم صبر کن بخاطر گل پسرت تحمل کن تو الان هم پدری براش هم مادر🥀

همیشه بهترین چیزها در زندگی زمان بره دوسته من🌱

فداتشم عزیزدلمی من خیلی سختمه بانبودش کناربیام هنوزم دم درمیشینم منتظرش میمونم که بیاد!

عزیزم به این فکر کن که هممون یه روزی میمیریم و قرار نیست تاابد اینجا باشیم.

فقط اینجوری میتونی خودتو آروم کنی.ولی چقد وحشتناکه مردن من خیلی میترسم از جایی که نمیدونم چجوریه و قراره چی برام پیش بیاد.

چقد دنیا بی معنیه

خدای مهربونم سیپورت
نمیگم بهترین وکاملترین مرددنیابود ولی خب عاشقش بودم دیوونش بودم همه جوره باهاش کنارمیومدم !

سلام خدا بیامرزه.اومدم تو تاپیکت قلبم درد گرفت ..عزیزم غصه نخور میگذره ماهم میریم ی روزی.چی بگم ک زبانم قاصره ..بچت چند سالشه؟

خدارحمتشون کنه عزیزم جاشون جنت برین!قبول کردم که تااخرین نفس بدون عشق زندگی میکنم ولی من نمازنمیخونم ...

نماز رو حتمآ بخون .همینکه تو نماز میگیم الله اکبر بزرگی خدا رو درک میکنیم ..اینکه نهایت باید برگردیم پیش خودش .

زندگی بی ارزشه ولی باید تا آخرین لحظشو زندگی کرد و رسالت خودمونو انجام بدیم ..

در مورد ازدواج الان فکر نکن چون سنت خیلی کمه و ممکنه موقعیت‌هایی تو سال های دیگه پیش بیاد و بخوای زندگی جدیدی شروع کنی.

💑=👧👧🧒
یکی از فامیلامون خودشو زنشو دوتا بچه هاش پسرش دوسالشه دخترش شیش سالش تو راه تهران مشهد تصادف میکنن ش ...

خدارحمت کنه ایشون رو بله خیلی همدرد هستن وهرکسی به نوعی داره دردمیکشه قلب دلتنگ هیچی حالیش نیس میدونم اون خانوم الان چی میکشه حالش چطوره دنیای رنگیم بعدازهمسرم سیاه شد 

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤

[QUOTE=367066941]میشه بپرسم علت اینکه اینجوری شدن   دونمدقیق ولی دکترها گفتن چون تو سن پایین درگیر شده احتمالا ارثی هست ولی من خودم میگم از حرص و غصه شد چون مادرش با ازدواج مون مخالف بود خیلی اوایل ازدواج اذیتش کرد خیلی حرص خورد 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜