2777
2789
عنوان

تجربه تلخ خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 6157 بازدید | 230 پست
بله نظرتون کاملا درسته.چون من مدارکی که ازش پیدا کردم که برا قبل از ازدواج هم بوده💔میدونی کسی باور ...

خب میخوای چکار کنی؟

از قدیم گفتن توبه گرگ مرگه

به نظرم تهدیدش کن بگو میرم سرکاری ابروتو میبرم

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

گریه چه فایده ای داره؟ فقط خودتو مریض و علیل میکنیقوی باش و به فکر بچت باشامام حسین بزنه کمرش که دید ...

آره من بخاطر امام حسین قبولش کردم فکر کردم چههه آدم خوب و با دین و مذهبیه فکر میکرم مثل خودمه ولی همش اشتباه بود

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مامانم میگ اگ بگیم شر میشه چهارتا طایفه بهم میریزن 😭

تا کی؟؟؟؟

خدا هدایتش کنه چی بگم والله

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
جلوی تو این کارو میکرد؟

نه گوشیمو گذاشتم خونه رو ضبط صدا برگشتم همه چیزو شنیدم باور کن الان که میگم گریم میگیره بعد اون روز هم ازون کار هم بیشتر انجام داد یه بار دیگه هم زن بیوه برده خونه باغ دوستش وقتی شب برگشت مست بود همه جاش سیاه شده بود یه بار دیگه هم برده بودتش مسافرت هربار بایکی بوده تا الان فکر کنم ۱۵ بار فقط از روی جنسی بهم خیانت کرده

همه خاطره ها برام هر روز مرور میشه و هزار جور با خودم کلنجار میرم منکه چیزی کم نزاشتم،خب وقتی تعهد ب ...

خیانت ربطی به کم بودن طرف مقابل نداره . خیانت ذات کثیف اون آدم . چه بسا زن های فوق العاده ای بودن ک خیانت دیدن

. اگه کم بودی میتونست طلاق بگیره نه خیانت کنه. یادت باشع مرد فقط خودش میتونه خودشو نگه داره در مقابل خیانت و گرنه نه خوشگلی تو نه خونه داری تو هیجی جلوش نمیگیره.  مسی ببین هزارتا زن بهتر از اون هست اما حتی با خانوم ها هم دست نمیده . شوهرشما متاسفانه آدم با اصالتی نبوده ربطی ب کم بودن تو نداشته

آره من بخاطر امام حسین قبولش کردم فکر کردم چههه آدم خوب و با دین و مذهبیه فکر میکرم مثل خودمه ولی هم ...

چرا همش گیر داری به مذهب و نماز انگار میخوای مردم و از دین زده کنی چه ربطی داره به خیانتش 

خیانت ربطی به کم بودن طرف مقابل نداره . خیانت ذات کثیف اون آدم . چه بسا زن های فوق العاده ای بودن ک ...

بله من خودم از کادر درمانم😭 همه اصلا میگفتن که چطور باهمسرم ازدواج کردم ولی من پاک بودنش و مذهبی بودن برام مهم بود که متاسفانه فهمیدم همش فیلم بوده

بله من خودم از کادر درمانم😭 همه اصلا میگفتن که چطور باهمسرم ازدواج کردم ولی من پاک بودنش و مذهبی بو ...

قبل ازدواج ینی هیچ چیزی ازش ندیده بودی؟آخه خانوما چون احساسین ممکنه دیده باشن اما نادیده گرفته باشن

عزیزم من خونه پدرمم تموم شدس برام زندگیم😭بله خداکمکم کنه تو این راه

خوبه نموندی و بسازی و بسوزی.

دمارشو در بیار از نفقه گرفته تا مهریه

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

چرا همش گیر داری به مذهب و نماز انگار میخوای مردم و از دین زده کنی چه ربطی داره به خیانتش

یعنی چی؟چرا میخوام مردمو از دین زده کنم مثلا؟!من خودم بشدت دیندارمو با این قضیه که دیدمم از دین زده نشدم.ربطش اینه که من بخاطر همینا باهاش ازدواج کردم و اگه کار خدا نبود هیچوقتم متوجه خیانتش نمیشدم چون تو کسی که شب و روز ادعای خدا و پیغمبری داشته باشه میتونی یک درصد فکر کنی که دزدی میکنه یا هزارتا چیز دیگه؟؟!؟؟؟!!