2777
2789
عنوان

دانشجو های پزشکی بیایدددددد😭

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 40 پست
منم دقیقا این مشکلو داشتم اونموقع ولی بیشتر مث استارتر یکی دوتا درس پایه رو افتادم بعد مدل دانشگاه م ...

وااااای یعنی منم بیفتم برچسب سهمیه ۲۵ بهم میزنن؟؟؟؟ترمای بعدی باهات اوکی شدن؟😭

دقیفا منم باید بنویسم تا یاد بگیرمجسارتا میتونم بپرسم چرا انصراف دادین؟ دلیلش مثلا آینده پزشکی و ... ...

دلیلش بد رفتاری با دانشجوهایی ک پایه رو میوفتادن بودیکیش یکیشم حس خود کم بینی ک خیلی احمقانه بود بنظرم فکر میکردم از همه داغونترم درصورتی ک عالی بودم خدایی 

اخه دخترام خیلی بدجنس بودن من خیلی میخوندم بعد اون عوضیا میگفتن ماهیچی نخوندیم تهش من میوفتادم فقط😂😂😂

فقط 20 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ن دیگه انصراف دادم 

الانا خیلی بهتر شده بابا رتبه خوبام میوفتن دیدگاهشون بهتر شده 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

دلیلش بد رفتاری با دانشجوهایی ک پایه رو میوفتادن بودیکیش یکیشم حس خود کم بینی ک خیلی احمقانه بود بنظ ...

وای کاش مشاوره دانشگاه فعال بود و جلوی این اتفاقات رو میگرفت

ولی خب دکترای پیرا عالیه، انشالله درهر جایگاهی موفق و شاد باشین

برای هیشکی مهم نیست نه نهایتا بجای عمومی این دوتارو بر میداری عمومی رو تابستون وقتی برمیداری یا ترما ...

راست میگی...حس بدی دارم از الان

حالا ما ورودیمون ۱۴۵ نفره چون تعهدی هام با رتبه ی بدتر با ما نشستن سرکلاس ولی همش حس میکنم خیلی ضایعست ترم اول بیفتم

وای کاش مشاوره دانشگاه فعال بود و جلوی این اتفاقات رو میگرفتولی خب دکترای پیرا عالیه، انشالله درهر ج ...

ممنونم عزیزم اره هر دوش خوبه من راضیم از الانم 

ولی میگم اونموقعها چقد ما گناه داشتیم نسبت ب الانیا هزار جور روان شناس و مشاور هست😂😂😂

البته اونموقعم رفتم مشاوره دانشگاه ولی نتونستم راجب خودکم بینیم صحبت کنم و فقط راجب روش درس خوندن پرسیدم چون یه از خدا بیخبر گفت هرچی ب مشاور بگی تو دانشگاه پخش میشه😂😂😂😂😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اووو ،چه سخت میگیری ...هیچکی تو دانشگاه کاری به این چیزا نداره ،من بدون سهمیه بودم یه درسمو افتادم ...

کسیم کاری به کارم نداره 😂اتفاقا عجیب بود براشون که چرا افتادم 😅چون سر کلاس بلدم ...

دنیا که به آخر نرسیده ،یه کمی شاید ترم بعدت سنگین بشه ،به نظرم به جای آن بودنم برو بخونش ،بافت و جنین پاس کردنش به شدت راحت تر از بیوعه 😅

راست میگی...حس بدی دارم از الانحالا ما ورودیمون ۱۴۵ نفره چون تعهدی هام با رتبه ی بدتر با ما نشستن سر ...

نه بابا هیشکی نمیفهمه افتادی 

نه کسی شماره دانشجوییتو داره نه کاربریت ک بره تو سایت

استاداهم تورو یادشون نمیمونه که بگی ابروم رفت 

کاربر آقا هستم 
ممنونم عزیزم اره هر دوش خوبه من راضیم از الانم ولی میگم اونموقعها چقد ما گناه داشتیم نسبت ب الانیا ه ...

خداروشکر، اره الان مرکز مشاوره قوی‌تره ولی باز همین رودروایستی و ترس از برچسب زدن هست طبق گفته خودشون، یعنی میگن خیلی‌ها میترسن بیان پیش ما نترسید و ...

خداروشکر، اره الان مرکز مشاوره قوی‌تره ولی باز همین رودروایستی و ترس از برچسب زدن هست طبق گفته خودشو ...

اره دقیقا ولی خدایی خیلی بهتر شده نسبت ب ۱۰ تا ۱۵ سال پیش 

1
5
10
15
20
25
30
35
40