2777
2789
عنوان

بیاین لطفا این رفتارا مشکوکه یا نه 😐😐کاراگاهان نینی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 369 بازدید | 27 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره حس میکنم یه خبراییه😍😍چه حس باحالیاسی جون میشه دوتا تاپیک دارم گزارششو بزنی ؟

باشه عزیزم

یه دختری ک الان دیگ خودشو بعد پنج سال شمالی حساب میکنه بزرگ شده ی کرج😍❤✨🎀این کاربری از 15خرداد دست دو نفر هستن❤🙏🏻
خب دیگه چیو میپرسی دیگه چه نشونه ای مگه باید باشه از دوس داشتن:/// همرو داره اضافم دار:////

😐😐😐لطفا میشه بگی چی؟ اخه خیلی شخصیت گرم و صمیمی و متینی داره با همه و 6 ماهه میرم پیشش دو هفته اس مشکوک شدم

یه دختری ک الان دیگ خودشو بعد پنج سال شمالی حساب میکنه بزرگ شده ی کرج😍❤✨🎀این کاربری از 15خرداد دست دو نفر هستن❤🙏🏻
چون انقدر تفاوت سنی دارید نباید کراش بزنه روت؟

نه 🥲🤣مگ پدوفیله

😐😐😐لطفا میشه بگی چی؟ اخه خیلی شخصیت گرم و صمیمی و متینی داره با همه و 6 ماهه میرم پیشش دو هفته اس ...

همینایی که گفتی:/

و تو خواهی خندید؛ درست در جایی، که گریه کرده بودی :)

استاد به درد شوهر نمی خورهزندگی پر تنش

وضع مالیش خیلی خوبه

تو هیچ تغییری نکن همینو برو جلو نه سردتر نه گرمتر

چشم🥲خدا کمک کنه😐

از اونجا ک موقع خنده نگات میکنه یا بلند تر میخنده احساس میکنم دوست دارهه

جدی اینا نشونه دوست داشتن چون منم کراشم یچیز خنده داری میگه اول به من نگاه میکنه ببینه خندیدم یا نه 🤦😂😂😂

( دیگه انقد بهش فکر کردم خل شدم )

درخت ها به تبر ها اعتماد دارند چون فکر میکنند دسته ی تبرها از خودشان است :)