2777
2789
عنوان

الان دلت میخاد چ پیامی برات بیاد ❤️🥺😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1819 بازدید | 212 پست
پیام اینکه یک خاستگار خوب پیدا شده و بالاخره خلاص میشم

ان شاالله عزیزم 

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بهم ریکوئست بدهعالم و ادم بهم ریکوئست میدن جز اونی که باید بدا

منی ک بهم ریکوست داد قبولش نکردم😐کاش امشب ریکوست بده

یه دختری ک الان دیگ خودشو بعد پنج سال شمالی حساب میکنه بزرگ شده ی کرج😍❤✨🎀این کاربری از 15خرداد دست دو نفر هستن❤🙏🏻
به ارزوت برسی گلواریز از طرف بانک به مبلغ خیلی میلیارد تومن😁😁

ان شاالله عزیزم 

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا
از طرف یه پسره پولدار خوش اخلاق پولدار خوش تیپ که دست و دلباز باشه و خانواده دار بگه چندساله عاشقتم ...

ای جان چه کم توقع😂😂

اونم حتما بخاطر دل مامانت وگرنه برا خودت که مهم نی این چیزا😂😂😂

انشاءالله به ارزوت برسی جانم

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی) 
بهم ریکوئست بدهعالم و ادم بهم ریکوئست میدن جز اونی که باید بدا

وای لعنتی زندگی همیشه اینجوریه همه هستن جز اصلی

از طرف یه پسره پولدار خوش اخلاق پولدار خوش تیپ که دست و دلباز باشه و خانواده دار بگه چندساله عاشقتم ...

الهی امیننن😂

دوست دارم بهم پیام بده بگه دوست دارمولی اون رفته شاید الان رل هم داره به احتمال زیاد

ان شاالله بیاد 

من که از این ناامید شدم قبول کردم که این‌ یه آرزو برام باقی میمونه

چند سالته؟ 

چرا اخه

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت