2777
2789
عنوان

اونایی که پولیپ دارن و خونریزی غیرطبیعی بیاین یه لحظه خواهش میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 699 بازدید | 113 پست
گفته تو مطب هم میشه ولی من میترسم نتونم دردشو تحمل کنم اگه پولیپ رفع بشه ضخامت هم خوب میشه یا ربطی ...

نه درد نداره گلم، سریع هم تموم میشه، بهتر از این خونریزی و اعصاب خوردیه. راااحت میشی. بعضی ضخامتا خونریزی نمیده، ولی اگه میخوای بچه دار بشی از دکترت بپرس که اگه خونریزی هم نده نیاز به کورتاژ داری یا نه.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه درد نداره گلم، سریع هم تموم میشه، بهتر از این خونریزی و اعصاب خوردیه. راااحت میشی. بعضی ضخامتا خو ...

من الان نمی‌دونم این خونریزی برا پولیپ هست یا رحم ؟ 

نه درد نداره گلم، سریع هم تموم میشه، بهتر از این خونریزی و اعصاب خوردیه. راااحت میشی. بعضی ضخامتا خو ...

آره دلم میخواست بچه دار بشم برا همین میگم عمل کنم یوقت بدتر نشم

اتفاقا باید پولیپ را برای بچه دار شدن دربیاری، اون ضخامت را گفتم بپرس عزیزم

راستی یه سوال چون دهانه ی رحم هست جلوی خونریزی پریود رو نمیگیره که ضخامت بره بالا ؟؟؟

راستی یه سوال چون دهانه ی رحم هست جلوی خونریزی پریود رو نمیگیره که ضخامت بره بالا ؟؟؟

نه عزیزم ضخامت ربطی به اینا نداره و اکثرا دارند. البته تعیین صخامت فکر کنم باید روز چهارم پریودی رفت، اگه روز سوم یا پنجم هم بشه مشخص نیست. روز دقیق خودش را  داره، اگه پلیپ را دراوردی خونریزیت که درست شد، برای تعیین ضخامت روز دقیق خودش را برو، بازم روز دقیقش را از دکترت بپرس. اینو گفتم که بگم تا پولیپ عمل نشه و دوباره به سیکل منظم برنگشتی در مورد شخاکت تصمیم نگیر. البته بازم در این مورد نظر دو تا دکتر را بپرس

نه عزیزم ضخامت ربطی به اینا نداره و اکثرا دارند. البته تعیین صخامت فکر کنم باید روز چهارم پریودی رفت ...

بله راست میگی من الان موندم ببینم خونریزی لعنتی قطع میشه که یه خاکی به سر بکنم الان بلاتکلیف موندم ....راستی پولیپ باعث درد رحم هم میشه ؟

بله راست میگی من الان موندم ببینم خونریزی لعنتی قطع میشه که یه خاکی به سر بکنم الان بلاتکلیف موندم . ...

برای همین میگم درش بیار راحت بشی، چقدر خونریزی، میدونی روی اعصابت هم تاثیر بدی میذاره.

اگه توی سونو فقط به این دو مورد اشاره شده باشه، اره قطع میشه. تا زود برو، دست دست نکن. فقط میگم برای اینجور چیزا بهترین دکتر را انتخاب کن و همیشه نظر دو تا دکتر خوب را بپرس.