2777
2789
عنوان

اونایی که پولیپ دارن و خونریزی غیرطبیعی بیاین یه لحظه خواهش میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 699 بازدید | 113 پست
ولی عزیزم کمخونی نگرفتین؟ دیگه جونی برا آدم نمی‌مونه که گیاه دم اسب هم یه دکتر طب سنتی گفت خوبه امرو ...

شدیدن

موهام ریخت از کم خونی

اخرش گفتن باید رحمتو دربیاری

که منم ترسیدم

البته همراه هم ندارم برای بیمارستان

فعلن میسازم باهاش

منم یبار اینجوری شدماصلا بند نمیومد آخرش رفتم دکتر زنان تا معاینه کرد گفت پلیپ هستب دستارش گفت یه شی ...

خونریزیتون به صورت ترشح بود ؟ چطوری بود ؟ شدید بود 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم پولیپ با این چیزا رفع نمیشه! باید بری یه دکتر خوب، اگه با درمان دارویی رفع بشه دکتر بهت دارو‌م ...

گفته تو مطب هم میشه ولی من میترسم نتونم دردشو تحمل کنم   اگه پولیپ رفع بشه ضخامت هم خوب میشه یا ربطی نداره؟؟

وای درد نداشت ؟؟ راستش من معاینه نشدم چون خونریزی داشتم معذب بودم رفتم سونو دادم اونجا گفت پولیپ هست ...

نه اصلااا هیچی نفهمیدم

البته این دکتره هم خیلی دکتر خوبیه 

کلا یه دقیقه هم نشد معاینه و دراواردن پلیپ

من نمیدونستم چیه اصلا

برو در بیار راحت میشی...

اصلاااا درد نداره خیالت راحت

عزیزم الان دستم بنده اگر خواستی درخواست بده بعدن توی خصوصی حرف بزنیمفقط دوتا توصیه دارم به هیچ وجه ق ...

ممنون عزیزم نمی‌دونم چطوری درخواست بدم ممنون میشم هر موقع سرتون خلوت شد بیاین صحبت کنیم 

عزیزم الان دستم بنده اگر خواستی درخواست بده بعدن توی خصوصی حرف بزنیمفقط دوتا توصیه دارم به هیچ وجه ق ...

نه من اصلا برا قطع شدنش مفنامیک هم نخوردم کلا با اون داروها موافق نیستم مگر خیلی مجبور بشم