2777
2789

سلام من تصمیم گرفتم برم لیزر بکینی و خط با... سن و زیر بغل. اینجا فقط موی ضخیم دارم بقیه جا حالت کرکی یا خیلی نازکه  بهونظرتون با چتد جلسع راحت میشم ازشرشون اصلا فایده داره من اخه وضع مالی انچنانی ندارم که با خیال راحت خرج کنم دلم میخواد جلساتم مرتب برم و اثر کنه اونای که رفتن بیان نظر بدن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من الان بیشتر از بیست جلسه هست که رفتم 

زیر بغل کامل رفته ولی بیکینی نرم لیزر ۵۰ درصدش دوباره درمیاد

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است

عزیز من رفتم کل بدن 

اون بیکینی قسمت لبه های لابیا خیلی درد داره وخجالت 

🔵درخواست دوستی آقایون 🔵 = رد  .   ★🌙  .  •  °      •      ‌. ★🌙   •     ★    .   .    ★     •   .   ★     .   •   °    ★    .  ★    °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙  .   ★   .   .   •    ★  .  

جواب گرفتن از لیزر خیلی به شرایط هورمونی بدنت ربط داره و‌همینطور دستگاه خوب انتخاب کنی از این چینی‌ها‌ که مثل نقل و‌نبات همه جا هست به درد نمیخورن

دستگاه خوب باشه، مو ضخیم باشه، مشکل هورمونی نداشته باشی بین هشت تا ده جلسه جواب میده بعدش باید با فاصله زمانی بیشتر بری بعدم یادآور بزنی

زیر بغل زود جواب میده،،بیکینی طول میکشه

بیکینی خیلی هم درد داره مخصوصا کناره ها 

🔵درخواست دوستی آقایون 🔵 = رد  .   ★🌙  .  •  °      •      ‌. ★🌙   •     ★    .   .    ★     •   .   ★     .   •   °    ★    .  ★    °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙  .   ★   .   .   •    ★  .