2777
2789
عنوان

یک ماه و نیم از بله برونم گذشته حس عروس بودن ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1601 بازدید | 96 پست
بخدا الکی میگن، بعد همینا بعدا میگن هرروز تو خونمون آویزونه پسرمون بودی ، خواستی بری خونشون بزار با ...

عمرا بمن زنگ بزنه بگه بیا اینجا 

مثلا ما با نامزدم میریم بیرون بهش میگه که تو این سرما آخه چرا می‌رسد بیرون بهش بگو بیاد خونمون یا تو برو خونشون

فقط در همین حد بود که اونم کنسله چون الان خانوم قهره بخاطر دستبند

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سعی کردم جواب پس ندم با اینکه آدمی ام که زیر حرف زور نمیرم خیلی احترام گذاشتم ولی هر کار میکنم باز ه ...

میگم اگه میخای تا اخر پیش شوهرت عزیز باشی اصلا هیچی نگو . خودش چشم داره میبینه مادرشو.  

عمرا بمن زنگ بزنه بگه بیا اینجا مثلا ما با نامزدم میریم بیرون بهش میگه که تو این سرما آخه چرا می‌رسد ...

خب دیگه پس وقتی نمیگه نرو ، اصلا بیخبر باشه از بیرون رفتنتون ، چرا باید بفهمه تو سرما بیرون رفتین که بگه نرین! من میگم کلا بی خبر باشه هز روابطتون

بخدا خوشحال باش محل هم نذار بعدا ممکنه بری خونه خودت حسادتای بدترر همسر شما حق نداله برای خانومش طلا ...

چرا خوشحال باشم بخاطر دستبند میگی یا اینکه داره میسوزه 

بخدا دستیند از چشم جفتمون افتاد با این کار مامانش بعد اصلا من هدفم پس اندازه بتونیم پول جمع کنیم ماشین بخریم 

ولی اون خانم اینجوری حسودی می‌کنه

بی احترامی نکردم اینه فکر کن بی احترامی کنم

برای این میگم ک بی احترامی نکردن ی سیاست هست و خیلی جوابه

خدایا ازت ممنونم بخاطر خانواده ام،بخاطر همسرم و پسرام💚،خدایا میدونم حواست به همه چیز هست💚💚.............تو همانی که نمی‌دانی چ اندازه دل انگیزی💝
عمرا بمن زنگ بزنه بگه بیا اینجا مثلا ما با نامزدم میریم بیرون بهش میگه که تو این سرما آخه چرا می‌رسد ...

من مادرشوهرتو بهتر از تو میشناسم همین که گفتی شماره ات رو حذف کرده دیگه مطمین شدم چون مادرشوهر منم خیلی حسوده و منو بلاک میکرد اون موقع ها🤣🤣 واقعا خواهرانه راهنماییت کردم

شما دیگه اصلا هیچ کاری برای بدست اوردن دل مادرشوهرتون انجام ندیناصلاهم بدشو نگید پیش همسرتونفقط فاصل ...

خونمون توی یه خیابونه 

میترسم بعدا بگه نمیای سر بزنی خونمون

آخه شب یلداام یه ماه از نامزدی گذشته بود من دوبار رفته بودم تو اون ی ماه میگفتن خیلیی کم میای 

بعد نامزدم تک بچست خودش و باباش می‌شناسنش و بابای بیچاره‌ش میمونه سرکار خونه نمیاد هفته ای دو روز خونست کلا

آخه منم سعی داشتم باهاشون خوب باشم ولی انگار نمیشه

من ده سال همین سعیو داشتم ، دلم به حال اون ده سالی که هیچووووووووووووقت بی احترامی نکردم سوخت ، اگه هزار بار دیگه هم به عقب برگردم پشیمون نیستم که احترامشو گرفتم چون درست تربیت شدم ولی دیگه کافیه