2777
2789
عنوان

یک ماه و نیم از بله برونم گذشته حس عروس بودن ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1601 بازدید | 96 پست
لطفاً بگید چیکار کنم☹️

بخدا خوشحال باش محل هم نذار بعدا ممکنه بری خونه خودت حسادتای بدترر همسر شما حق نداله برای خانومش طلا بخره مگ 

اتفاقا این مسائلو بیشتر بگید 

همینطور ک ما دهن مونو بستیم و در مورد شما قضاوت نمیکنیم شماهم حق ندارید در مورد سن ازدواج و تحصیلات من نظر بدید شما اگ بیل زن اید یه بیلی به باغچه خودتون بزنید .خود خدا هم ممنوع نکرده ازدواج تو سن پایین رو حضرت فاطمه هم ۹ سالگی ازدواج کرده ادمی ک از زندگی راضیه رو نرنجونید با حرفاتون ...بذارید یه یاد خوب ازتون بمونه🙂😏

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

لطفاً بگید چیکار کنم☹️

چرا بعضی مادرشوهرا اینجورین اخه دیوانه ن منم پسر دارم هرگز اینجوری نمیشم اتفاقا دوس دارم پسرم واسه همسرش همه چی بخره و متقابلا هم همسرش احترامشو نگه داره امیدوارم ی عروس خوب گیرم بیاد🥺

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂

اوففف خیلیی این دیگه بی سیاسته و از رو شمشیر بسته😂

من باشم میرم مچسبم بهش

از پدرشوهرم پول میگیرم خرجش میکنم

یا اگر شوهرم داشته باشه.

میارمش توی تیم خودم

چون شوهرت تک‌ بچه است

فقط باید مامانشو خر کنی😅

💕

دیگ همه میدونن حسودهسکوت کن نذار بفهمه شوهرت چیکار میکنه براتدوری و دوستی

همون موقع که دستبند فهمید گفته من دیگه کاری باهات ندارم 

یعنی برا عقد منظورش بوده

واسه نامزدی ام یه سال میگقت من نمیام خودت حلقه ببر نامزد شید

شما دیگه اصلا هیچ کاری برای بدست اوردن دل مادرشوهرتون انجام ندین

اصلاهم بدشو نگید پیش همسرتون

فقط فاصله بگیرید

دوری و دوستی

وقتیم میبینیدشون اصلا طوری برخورد نکنید ک انگار ناراحتین.کاملا خوشرو باشید طوری ک  انگار اتفاقی نیوفتاده اینطوری همسرتون همیشه سمت شما میمونه و اعضای خانوادشون هم وقتی احترام گذاشتن شما و ناحقیای مادرشونو میبینن کم کم حقو ب شما میدن

چگونه حمل کند این قاصدک جنون را..؟
ارتباط رو محدود کن از مامانشم پیشش بد نگو

الان که اصلا ارتباطی نداریم همونشب که دستبند فهمید شماره منو توی تلگرام پاک کرد 

با اینکه خونمون توی یه خیابونه یه بار نشده زنگ بزنه بگه بیا اینجا 

ببین از من به تو نصیحت ، نه بد مادر شوهرت رو پیش شوهر ت بگو ، نه در برابر رفتارا مادرش عکس العمل نشون بده ،خودت میگی تک فرزند ، پس  مادرش  تو رو به چشم کسی می بینه که میخوای تنها بچه ش رو ازش بگیری ، مدارا  کن تا ببینه همچین قصدی نداری ، فاصله رو هم حفظ کن نه زیاد برو خونشون که بی عزت بشی نه کم برو که بگه نمیای ، فقط با سیاست باید رفتار کنی تا انشالله رام بشه راستی هر چی خرید هر کاری کردید هر چی شد از مادرش پنهان کن به شوهرم بگو هیچی‌به مادرش نگه

بسیار نادر هستند  کلماتی  که ارزششان از سکوت بیشتر باشد.
همون موقع که دستبند فهمید گفته من دیگه کاری باهات ندارم یعنی برا عقد منظورش بودهواسه نامزدی ام یه سا ...

شوهرت بهش بگو بیشتر پول دستبند رو از پس انداز خودت دادی 

بسیار نادر هستند  کلماتی  که ارزششان از سکوت بیشتر باشد.
بیخیال بابا . اصلا محل نده. فقط احترام بزار جلو شوهرت. هیچوقتم جواب پس نده . تا ادم خوبه بشی جلو همس ...

سعی کردم جواب پس ندم با اینکه آدمی ام که زیر حرف زور نمیرم 

خیلی احترام گذاشتم 

ولی هر کار میکنم باز همینحوریه

هیچ کاری از دستت برنمیاد، حتی اگه تا آرنج دست عسلی بزاری دهنش بازم همینه که هست، سعی کن خوشیاتون فقط ...

دقیقا همینه 

ولی واسه رقت آمد توقع دارن من برم خونشون سر بزنم 

خونمون توی یه خیابونه 

شب یلداام یه ماه از نامزدیمون گذشته بود من دوبار رفته بودم خونشون تو اون ی ماه

میگفتن خیلیی کم میای