2777
2789
عنوان

کیا آی وی اف کردن مثبت شده

43 بازدید | 6 پست

بار چندم انتقال مثبت شدید؟

کدوم مرکز و کدوم شهر ؟

علت آی وی اف کردنتون چی بود؟

من رشت میخوام انجام بدم مرکز خصوصی مهر. با استفاده از طرح رویش امید

علتش هم اینه که ۳ بار خارج از رحمی از هر دو لوله باردار شدم.

اگه تجربه ای دارید بگید ممنون میشم

خارج رحمی یعنی لولهات عفونت  دارن که با اصلاح سبک فقط پاک میشه نه دارو

خیلیا بار اول ای وی افشون منفیه ولی بار دوم گرفتنش بیشتره

منم یبار انجام دادم منفی شد 

قبل ای وی اف اصلاح سبک کن بعد برو که احتمالت بره بالا

فلوراتاجیکی تو اینستا ببین گفته چجوری انجام بدی

خارج رحمی یعنی لولهات عفونت دارن که با اصلاح سبک فقط پاک میشه نه داروخیلیا بار اول ای وی افشون منفی ...

خدایی همه کار کردم اصلاح سبک ورزش حذف شیرینی ها همه جوره رعایت کردم ۳بار هم با فاصله های ۸ ماه ۹ ماه و یکسال باردار شدم . تست پاپ اسمیر هم دادم عفونت نداشتم. حتی عکس رنگی هم گفتن که لوله راستم باز بود که اومدم از راست هم خارج رحم شدم. دکترا میگن احتمالا تنبلی داخل لوله فالوپ داری که مژک ها تنبل هستن نمیتونن جنین هدایت کنن به سمت رحم .

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام من آی وی اف کردم تو مرکز مام دکتر شاکریان خداروشکر بار اول باردار شدم ببین عزیزم به من گفتن دوسه ساعت بعد انتقال یه لیوان اب انار بخور تا چهارده روز روزی یک یا دولیوان شیر سویا بخور روزی دوبار اب ونشاسته بخور لوبیا سبز بپز تا یه هفته از انتقال بخور چهله دعای مشلول از مفاتیح بردار اگه دوست داری صبح قبل انتقالت کله وپاچه بخور من دوست ندارم نخوردم الهی خدا بهت یه نی نی ناز بده من سه تا جنین انتقال دادم دوقلو باردار شدم 🌺

شما چرا آی وی اف کردی

منم سالها بود باردار نمیشدم یبار شدم که خارج رحمی شد و با اینکه قبلش عکس رنگی گرفتم گفت لوله راستت چسبندگی داشت ولی باز شده و مشکلی نداری از همون لوله باردار شدم

دیگه رویان رفتم گفت چون سابقه خارج رحمی داری فقط ای وی اف کن

انجام دادم ولی نشد