2777
2789
عنوان

بچه کلاس دوم دبستان

750 بازدید | 81 پست

ازشون امتحان هم میگیرن؟ بچه ام عجیبه با هم درست حل میکنه بعد تو کاغذ ی اشتباها مینویسه یعنی یک جمع معمولی اشتباه مینویسه امروز انقد زدمش س تا ساعت نتونسته بود درست حل کنه باید کنارش باشم معلمش کتبی امتحان ریاض میگیره یکبار امتحان گرفته بود صفر شده ایندفعه آبروم میبره عجیبه 

تو   تنها دلیل خوب این دنیای بدی  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خواهر منم کلاس دومه اینجوره🤦‍♀️ توی خونه تمام تقریب و جمع فرایندی و عدد نویسی ها رو درست انجام میده

تو امتحان همه رو از دم غلط جواب میده همش خ و ق میشه

مامانم ک واگذارش کرده ب خدا میگه دیگه اعصاب کار کردن باهاش رو ندارم😂 24ساعته کل اعضا خانواده مشغول کار کردن درس باهاشن

چرا میزنیش

خب بهش یاد بده،مرحله به مرحله

هر روز یه آموزش

منم همینکارو میکنم،تو هرچیزی که بدونم ضعیفه ،روزی ده دقیقه همونو تکرار میکنیم

شروع رژیم2۵ مهر  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

اره چرا امتحان نگیرن؟😐

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم🌌      یه روزه خوب میاد:)💔 دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده:))    به اسم کاربری دقت نمیکنم🦦                                         کاربری دست ²نفره M&A💞(دوتادوستِ‌همسن🥳)

داداش منم دومه وضعمون تو خونه همینه هرروزخیلی اذیت میکنن

خوب بچه من یاد میگیره دیگه میگم فوله بعد ک الان چن تا سوال نوشتم در حد صفر نبود همین موندم چجوریه پیرم کرد

تو   تنها دلیل خوب این دنیای بدی  

زدیش؟ تبریک میگم کارت رو درست انجام دادی ،از هر چی درس و مدرسه و خصوصا ریاضی بیزارش کردی

خدایا خواهر کوچیکه هم صاحب خونه بشه الهی آمین😍 ‏یه چیزایی رو نمیشه تو مدرسه و دانشگاه، کف خیابونا و دوردورها یا تو مهمونی و جمع دوست‌ها یاد گرفت، باید سر سفره‌ی پدر و مادرت یاد بگیری.مثل حیا، شرف، حرمت، نجابت، مردونگی و تعهد!