2777
2789
عنوان

بچه کلاس دوم دبستان

| مشاهده متن کامل بحث + 765 بازدید | 81 پست
نه معلم دختر منم نمیخونه چون الان خودشون میتونن بخونن

اره خب ولی معلم اینا اصلا کار نمیکنه باهاشون

نه کاربرگی

نه مشق شبی

غایب هم میشن تکلیف براشون نمیگه

نمیدونم چکار میکنه

والا ب منه کل ابتدایی راحتهالبته این معلمشون تازه کاره، همزمان دانشجو هم هستمیگه وقتی ازمون امتحان م ...

وآسه ما هم همینه ایندفعه گفتیم سوالا بخونه براشون لااقل

تو   تنها دلیل خوب این دنیای بدی  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بچه ها باید بتونن به تنهایی سؤالهارو بخونن و بفهمن و جواب بدن.

باید برگه امتحان بذارید جلوشون برن بشینن حل کنن،کم کم راه میفتن

شروع رژیم2۵ مهر  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

مهما رو بلده دیگه خوبه اون سوالا علوم ک واسه ما انقد زیاده دهنمون کف میکنه

یعنی هزار بار بهش میگم دعا یعنی چی میگه وضو گرفتن 

آخرش  رو دیوار خونه نوشتم تا انقدر بهش نگاه کرد دیگه یاد گرفت 

حنجره نمونده برام 

من خودم بچه بودم واو به واو کتاب رو حفظ می کردم راحت

اره خب ولی معلم اینا اصلا کار نمیکنه باهاشوننه کاربرگینه مشق شبیغایب هم میشن تکلیف براشون نمیگهنمیدو ...

همه مادرا اعتراض کنن 

برای ما راحته خب

اخه من خودم ابتداییو خوندم😂🤦‍♀️ همیشه مسخرم میومد به درسا، 5 سالگی سواد یاد گرفتم

ولی خواهرم تا پارسال یاد گرفت پوستمون کنده شد هممون ناراحتی اعصاب گرفتیم

بچه ها تاحالا امتحان ندادن که از الان استرس میدید به بیچاره ها مریض میشن بخدا خواهر زاده امو خواهرم اینجور کرد استرس داد بیچاره گفت کلیه هام درد میکنه دخترش نارسایی کلیه داره فخاطر درس 

فشاری نشو دعوا بخوای باهات دعوا میکنم 😡😡

وای امان امان امان از کلاس دوم و امان از پسر من 

امروز امتحان ریاضی داشتن و من اینقد عصبی ام یک هفتس ریاضی باهاش کار میکنم هنوز مثل خنگا نگام میکنه. دیگه نمیدونم چیکار کنم درسای دیگه عالیه سریع همه چی رو میفهمه ولی ریاضی ... مخصوصا امتحان گند میزنه

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
والا ب منه کل ابتدایی راحتهالبته این معلمشون تازه کاره، همزمان دانشجو هم هستمیگه وقتی ازمون امتحان م ...

معلم دختر منم که هرروز خدا در حال مرخصی و کم کاریه.  خیلی راحتم میگه من نمیرسم تو کلاس خودتون تو خونه باهاشون کار کنید‌ تکلیف تو خونه هم نمیده، اصلا یه وضعی. دیروز امتحان ریاضی گرفته فردا علوم دارن. 

پسر منم کلاس دومه قرآن و املاش خوبه ریاضی رو هم مشکلی باهاش ندارم تو کلاس یاد میگیره و خودش خوب حل ...

برای هدیه و علوم معلم پسرم میگه همین که مفهموم برسونه کافیه 

سوال هم یا چهارحوابیه یا کوتاه پاسخ یا جاانداختنی 

بچه ها تاحالا امتحان ندادن که از الان استرس میدید به بیچاره ها مریض میشن بخدا خواهر زاده امو خواهرم ...

ای بابا راست میگی این طفلی ک نیمه اولیه هنوز ۸ سالشم نیست 

معلم دختر منم که هرروز خدا در حال مرخصی و کم کاریه. خیلی راحتم میگه من نمیرسم تو کلاس خودتون تو خون ...

وای دقیقا اینم میگه خانم من چجور به 40 تا دانش اموز برسم

اخه معلم وظیفه ای غیر از تدریس ب این 40 نفرو داره؟ 

معلم من دبیره تو 3 تا مدرسه درس میده 800 تا دانش اموز داره با تک تکشون درس کار میکنه این نمیدونم چکار میکنه ک وقت نداره