2777
2789
نه گفت تو کمتر ازونا مقصر نیستیفقط باید میگفت تو هم سادگی کردینکه کلا شل زیپ بودن دامادشو بندازه گرد ...

آره درست میگی پدرش این باگ هارو هم داشت

پدر محسن خوب بود اون طوری که باید دیده نشد چون لفظ قلم صحبت نمی کرد😄

نیلوفرم برام دعا کنید چون بهش محتاجم                          احساس می کنم با این روند کند کسب تجربیات من یک بار زندگی برام کافی نیست.   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منطقی نبود اصلاوقتی خیانت دید دخترشگفت تو ازون دوتا بیشتر مقصری!نگفت محسن باید تو هر شرایطی به تو وف ...

از این جهت گفت که پای اون دختر رو به زندگیش باز کرد

💚اللهم عجل لولیک الفرج💚خدا یار باشد دشمن هزار باشد....همه هست آرزویم که ببینم از تو رویی ...
دقیقاهمه چیم انداخت گردن ملکاانگار نه انگار که محسن باید خودشو کنترل میکرد کلا همه چی تقصیر زن هاست� ...

عموما فیلم های صدا و سیما ترویج مرد سالاریه همه تقصیرات هم گردن زنه یا به خودش نرسیده یا دوستش رو آورده یا توجه نکرده و...

اون قسمت تقصير بخاطر شغلش و اينكه ملكا هزاران اين افراد و ماجرا رو ديد ولي درس نگرفت دخترش مقصر دونست

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚
آره درست میگی پدرش این باگ هارو هم داشتپدر محسن خوب بود اون طوری که باید دیده نشد چون لفظ قلم صحبت ن ...

دقیقا طفلک😅

اون با غیرت بود که نزاشت هیشکی به جشن محسن بره حتی

.

خوشبحالت بخاطر بودنش❤️❤️

🤍قربونت‌

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش                                                                                https://daigo.ir/secret/6734242551           "مگع‌چن‌بار‌میکنیم‌زندگی‌واسع‌هرکی‌              خودمو‌نو‌بیخودی‌جر‌ررربدیم‌ما"

از این جهت گفت که پای اون دختر رو به زندگیش باز کرد

خیلی بیشتر ازین حرفا تقصیرو گردن ملکا انداخت .

اگه ملکا خیانت میکرد میرفت به محسن بگه تقصیر توعه رفیقتو خونه راه دادی؟

نه

کلا مرد سالار بود پدرش

و پدر محسن عاقل تر بود

.

عموما فیلم های صدا و سیما ترویج مرد سالاریه همه تقصیرات هم گردن زنه یا به خودش نرسیده یا دوستش رو آو ...

دقیقا

مقصر همه چی زنه

تازه پایان تخیلی فقط ک ملکا با وجود اینهمه بدی میره وکالتشو ب عهده میگیره 😂

من جاش بودم زن قاضیه میشدم محسنم میگرفتم به کتفم 

.