2777
2789
عنوان

مدال زپرتی ترین شخصیت هم میرسه ب من

479 بازدید | 35 پست

واقعاااااا از اینهمه دوگانگی خسته شدم . مگه میشه هم بخوای شاگرد برتر کلاس باشی هم نخونی . هم بخوای رو توسعه فردیت کار کنی از کتاب  رواشناسی گرفته تا تاریخ قاجار بخونی ولی باز کاری نکنی هیکل خوب بخوای ولی هر موقع عشقت بکشه ورزش کنی و همچنان رو تختت لم بدی و بگی به چ زندگی مضخرفی.هم گوشیتو خاموش کنی ک کار عمیق انجام بدی بعد با لبتاب بیای تو نی نی سایت یا کلی تو گوگل چیزای مسخره سرچ کنی. هم بخوای از زمانت درست استفاده کنی و خوابت و کم کنی بیشتر کار کنی و هم باز زیاد بخوابی . ی روز میگی دختر ارومی میشم . ی روز میگی همین شری ک هستم خوبه . ی روز میگی واسه بعضیا  خودمم ولی تو جمع ساکت میشم . هوففففففففففففف کم مونده مغزم منفجر شه . نمیخوام از خودم تعریف کنم یا چی ولی  خیلی هدفای بزرگی دارم ی سال مث چی روتین عوض کردم و کلی تکنیک و ترفند یاد گرفتم و ی سال چنان زندگی با دیسپلینی داشتم ک الان با یاد اونموقع میگم برگام. با ی روش راحت نهایی رو معدل 20 گرفتم نخونده مدرسه ای ک میخواستم رشته ای میخواستم قبول شدم و اول سال انقد خوب بودم ک معلم ریاضیم گفت برم واسه المپیاد ثبت نام کنم و کلی برنامه... ولی ب هیچکدوم نمیرسم و حتی نمیدونم امتحانای ترمم خوب بوده یا ن خواهشا اگه ایده ای دارین پیشنهاد بدین.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه ایده داشتم به شوهرم میدادم با این اخلاقش روانی کرده اما فکر نمی‌کردم خانما هم اینجوری باشن

وای بخدا کم مونده سرمو با میخ سوراخ کنم هرچی تو مغزمه بکشم بیرون

هم بخوای لاغر باشی هم زرت و زرت بلمبونی🫤خودم

من تا پارسال ب چیپس و پفک میگفتم اشغال دوستام میخوردن میگفتم اشغال خورا با اینکه قبل باشگاه عاشقشون بودم. حالا خودم مث چی...اخههه چی با پارسال عوض شده من نمیفهمممم

من تا پارسال ب چیپس و پفک میگفتم اشغال دوستام میخوردن میگفتم اشغال خورا با اینکه قبل باشگاه عاشقشون ...

کسی رو منع کنی همون بلا سرت میاد بخاطر این موصوع هست.

درکت می کنم منم یه دقیقه خالی تهی از هدف های دنیایی میشم یه دقیقه دنبال درس و دیا و بازیچه هاش راه میفتم....

یه دفعه حجابم کامله یه دفعه حجابم ناقصه... 

درکت میکنم 

نمی دونم کی قراره به تعادل برسم

خدایا باورم نمیشه یکی دیگه اینارو نوشته و منو اینقد خوب توصیف کرده😐

باور میکنی منم گوشیمو دادم خواهرم با خودش برده خونشون ولی با لپتاپ میام نی نی سایت😐 ظهری داشتم درس میخوندم به خودم اومدم دیدم دارم سپند امیرسلیمانی رو تو گوگل سرچ میکنم😐

میشه