2777
2789
عنوان

شوهراتون همینجورن

| مشاهده متن کامل بحث + 1295 بازدید | 82 پست
الان مسئله شد شوهر اسی کجا رو شیو میکنه😂😂😂😂

الان میگه منظورم ریش و خط گردن بودا😉😆

من خوشبخت ‌ترینم تو دُنیا که شماهارو👈👨‍💼♥️👧توی زندگیم دارم 👨‍👩‍👧 دلیلِ آرامش و خوشبختی مَنین 🧿😍️♥️                           □●من میدونم خدا آینده باهم مون رو خیلی زیبا رقم زده♡❞ ️ قضاوت ممنوع📛#چقدر دوست داشتنی اند کسایی که به جای قضاوت کردن🚫❌️❤️‍🩹💔👈 آرومت میکنن،👈درکت میکنن و👈 باهات همدردی میکنن؛ آرامش نصیب دلاشون🥰🫶♥️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من اجازه نمیدم به شوهرم با دوستاش باغ و ویلا بره

از طرفی خودمم توقع باغ و ویلا رفتن با دوستامو ندارم..

اما تفریحات دوستانه مثل گاهی بیرون رفتن خیلیم عالیه

بهش اجازه نده بره!

من بهشتم همه در دیدنِ خندیدنِ توست🌱💕کاربر قدیمی تعلیقی🤕...اگه عشق نباشه،هیچی نیست,پس تا میتونید باعشق زندگی کنید 🙂

بچه داری؟

بگو شبا میترسی

شب تا صبح پیام بده که میترسم و این حرفا

بعد دفعه بعد خواست بره بگو منم با دوستام هماهنگ میشم میریم باهم که منم نترسم

عکس العملش رو ببین

فقط 12 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خیلی دوستت دارم عشقم
نخندید بخدا خیلی بد وضعیته الهی سر هیچچچچ کس نیاد

ببخشید

حق با شماست 

معذرت گلم🌹

من خوشبخت ‌ترینم تو دُنیا که شماهارو👈👨‍💼♥️👧توی زندگیم دارم 👨‍👩‍👧 دلیلِ آرامش و خوشبختی مَنین 🧿😍️♥️                           □●من میدونم خدا آینده باهم مون رو خیلی زیبا رقم زده♡❞ ️ قضاوت ممنوع📛#چقدر دوست داشتنی اند کسایی که به جای قضاوت کردن🚫❌️❤️‍🩹💔👈 آرومت میکنن،👈درکت میکنن و👈 باهات همدردی میکنن؛ آرامش نصیب دلاشون🥰🫶♥️
نخندید بخدا خیلی بد وضعیته الهی سر هیچچچچ کس نیاد

چی بگم والا ببخشید

چیز مشکوکی ازش ندیدی تا حالا

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 

ن منظورم جای مثبت هجده بچد

سابقه همسرت خرابه یا پاکه؟

برخلاف کلیه دوستان من اصلا بدبین نیستم احتمالا جمع مردونه هست تفریحات مردونه مثل شنا پاسوربازی و مشر ...

تفریحات مردونه مشروب و قلیون...

من بهشتم همه در دیدنِ خندیدنِ توست🌱💕کاربر قدیمی تعلیقی🤕...اگه عشق نباشه،هیچی نیست,پس تا میتونید باعشق زندگی کنید 🙂
پاکه ندیدم چیزی ازش تاحالا

پس چیزی نیست انشالله

نگران نباش عزیزم