2777
2789
عنوان

شوهراتون همینجورن

| مشاهده متن کامل بحث + 1295 بازدید | 82 پست
متاسفم برات اونم نه كم خيلييي خداروشكر اطرافم افرداذي مثل شما نيستنمراقب كلامت و گناهي كه برا خودت م ...

عزیزم اگر کسی حس میکنه نیاز داره مجردی مسافرت براه خیلی بیخود میکنه ک متاهل میشه اگرم نه همدم و همسر و رفیق آدم شوهرمه ولا غیر پس چطور ک ما نیاز نداریم مجردی جایی بریم چون عشق و حالمونو کردیم الان چسبیدیم ب زندگیم کسی ک نیاز داره مجردی جایی برده عقده های مجردیشو داره تو زندگی متاهلیش خالی میکنه 😊

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عذر میخوام همسرتون هم‌جنسگرا نیستن؟

پشمام😂

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 

یعنی همشون مردن فقط؟

اخه بدبختی انقدر اوضاع خرابه که حتی اگه همشون مرد باشن هم نگرانی داره😕

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی) 
پشمام😂

والا خو🤨🤔🧐

من خوشبخت ‌ترینم تو دُنیا که شماهارو👈👨‍💼♥️👧توی زندگیم دارم 👨‍👩‍👧 دلیلِ آرامش و خوشبختی مَنین 🧿😍️♥️                           □●من میدونم خدا آینده باهم مون رو خیلی زیبا رقم زده♡❞ ️ قضاوت ممنوع📛#چقدر دوست داشتنی اند کسایی که به جای قضاوت کردن🚫❌️❤️‍🩹💔👈 آرومت میکنن،👈درکت میکنن و👈 باهات همدردی میکنن؛ آرامش نصیب دلاشون🥰🫶♥️

وا خب بهش بگو ناراحتی که میره و تو تنها میمونی بگو الان تو متاهل هستی و بیشترِ وقتت رو باید با همسرت باشی نه دنبال رفیق بازی 

اصلا رفیق بازی واسه  دوران مجردیه

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست
ن بابا

بازم خداروشکر 

من خوشبخت ‌ترینم تو دُنیا که شماهارو👈👨‍💼♥️👧توی زندگیم دارم 👨‍👩‍👧 دلیلِ آرامش و خوشبختی مَنین 🧿😍️♥️                           □●من میدونم خدا آینده باهم مون رو خیلی زیبا رقم زده♡❞ ️ قضاوت ممنوع📛#چقدر دوست داشتنی اند کسایی که به جای قضاوت کردن🚫❌️❤️‍🩹💔👈 آرومت میکنن،👈درکت میکنن و👈 باهات همدردی میکنن؛ آرامش نصیب دلاشون🥰🫶♥️
وا خب بهش بگو ناراحتی که میره و تو تنها میمونی بگو الان تو متاهل هستی و بیشترِ وقتت رو باید با همسرت ...

نمیره ی وقتایی از سرکارش بگیرن می‌ره..اما شکم بیشتر سر شیو هست .

والا خو🤨🤔🧐

الان مسئله شد شوهر اسی کجا رو شیو میکنه😂😂😂😂

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!