2777
2789
عنوان

تا حالا کدوم سلبریتی هارو از نزدیک دیدین

| مشاهده متن کامل بحث + 3711 بازدید | 158 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دیگه کم سعادتی از ما شما ببخش....یکی دیگه پولشو میگیره من چرا باید جوگیر بشم؟!طرف خودش پول بیشتری به ...

اونا گشنه پولن نمونش رامین رضائیان، بیرانوند بعضیا مث کریم باقری معرفتشو دارن میمونن 

دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی زدی 🥰لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤

عه پسر عمو منم هستسلام دختر عمه چطوری🫡

چی بگم والا چسبیده ب جورجی دیگه فامیل تحویل نمیگیره

دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی زدی 🥰لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤

گفتی شانس مامان من قبل انقلاب حمیرا رو دیده بود توی خیابون رفته بهش گفته تو خیلی خوشگلی ولی نخون تور ...

من عاشق هایده حمیرا هستم 

تازه دوست خاله ام اهل روستای خراسان هست مامانش با سیما بینا دوسته باورت میشه هر وقت میاد ایران میره خونشون 

خیلی عم آدمای خفن پولداری نیستین گفتم اهل روستا هستن خیلی هم معمولی مثل عموم مردم ولی همش مبگمم سیما بینا چقد آدم خاکی و خفنی هست

_بعد من اینجوری بودم که وا😶

نمی‌دونم سه تا پیر اومدن ادا در میارن که چی بشه

اون موقعی که من رفتم برنامشون کوچولو بودم 

دوسشون دارم🥺

نیلوفرم برام دعا کنید چون بهش محتاجم                          احساس می کنم با این روند کند کسب تجربیات من یک بار زندگی برام کافی نیست.   
اره بابا بیخیالش لیاقتمونو ندارههیچ وقت فک نمیکردم شناساییت کنم تو نی نی سایت دختر عمه

😂😂😂

من عاشق هایده حمیرا هستم تازه دوست خاله ام اهل روستای خراسان هست مامانش با سیما بینا دوسته باورت میش ...

وای خانم سیما بینا واقعا فوق العادس

منم یک دوست مشهدی داشتم میگفتم هربار میاد ایران می‌ره تربت جام و خیلی هاکی و بدون تشریفاته

بانوی اصیلیه دیگه 

تازه به دوران رسیده نیست

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎