2777
2789
عنوان

تا حالا کدوم سلبریتی هارو از نزدیک دیدین

| مشاهده متن کامل بحث + 3711 بازدید | 158 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای خانم سیما بینا واقعا فوق العادسمنم یک دوست مشهدی داشتم میگفتم هربار میاد ایران می‌ره تربت جام و ...

حیلی خیلی واقعا اصالت داره دمش گرم واقعا 

_بعد من اینجوری بودم که وا😶

نمیشه که بگیم مگه کی هستن خیلی از ورزشکاران و هنرمندامون باعث افتخار کشورن

باشه اینا برن جام جهانی و تا یک چهارم نهایی بیان بالا من گردنم از مو باریک تر میرم فرودگاه استقبالشون و براشون کف میزنم ، ولی وقتی طرف کل عقایدش روی رقم قراردادش هست و توی هیجانات اجتماعی نمیتونه درست تصمیم بگیره و صحبت کنه ، قابل احترام نیستن برام ، بازیگری که با پول این مملکت می‌ره رو فرش قرمز یه کشور دیگه بد کشورش رو میگه مهمه ؟ یا قابل احترامه؟

من دست بوس هر کسی هستم که به این خاک و مردمش خدمت کرده و می‌کنه از سلبریتیش بگیر تا پاکبان کوچمون ولی به ندرت دیدم توی این قشر آدم فهمیده و وطن دوست .

این بازیگره

اره اینو تره بار میدون نماز دیدم داشت تخمه میشکست میریخت زمین بی ادب،شوهرم گف آقا استادی شما کجا اینجا کجا گف اومدم قدم بزنم بعدش رفتیم

دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی زدی 🥰لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤

اونا گشنه پولن نمونش رامین رضائیان، بیرانوند بعضیا مث کریم باقری معرفتشو دارن میمونن

زندگی حرفه ایشون هست و من بهشون حق میدم فقط میگم اون داره زندگیشو می‌کنه و خیلی هم عالیه ماهم زندگیمون بکنیم خیلی بزرگشون نکنیم برای خودمون