2777
2789
عنوان

تا حالا کدوم سلبریتی هارو از نزدیک دیدین

| مشاهده متن کامل بحث + 3711 بازدید | 158 پست
بازم نفهمیدم🤭😂

دلهم رو میگه

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...

اگه ببینم هم فکر نکنم نزدیک شم

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

گفت سلبریتی،سلبریتی ها هم بخاطر هنرشون شناخته میشن. پس راجب بلاگر بی هنر حرف نمی‌زنیم

همه بلاگرا بی هنرن؟سلبریتی به کا ادمای معروف گفته میشه 

الان کسی که گالری نقاشی داره و بلاگره محتوای پیجشم همینه بی هنر حساب میشه ولی بازیگرا همه شون هنر مند؟

🇵🇸🇵🇸اگه از کسی بد گفتم بزارش رو بد بودن من نه اون آدم (به خصوص  تو تاپیکام )❣️.                                   ❌تعلیق نیستم ولی دیگه فعالیتی ندارم برای همیشه❌                                                        

ملکا و اون زن لال تو ستایش

ملکا رو خیلی دوست دارم

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...

تیم پرسپولیس رو تو سالن پرواز دیدم به هیچکدوم توجه نکردم مگه کی هستن!!

یه بازیگر هم تو نمایشگاه دیدم که اسمش رو نمیارم نه من نه هیچ کس دیگه بهش توجه نمی‌کرد ، مشهورم هست بگم میشناسید همتون.

کلا این افراد فاقد اهمیتن برام....

تیم پرسپولیس رو تو سالن پرواز دیدم به هیچکدوم توجه نکردم مگه کی هستن!!یه بازیگر هم تو نمایشگاه دیدم ...

سعادت نداااشتی🤨😒 

دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی زدی 🥰لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤