2777
2789
عنوان

تا حالا کدوم سلبریتی هارو از نزدیک دیدین

| مشاهده متن کامل بحث + 3711 بازدید | 158 پست
بهاره افشاری یا کیان افشار؟

بهاره جان 

زندگی همچون بادکنکی است در دستان کودکی که همیشه ترس از ترکیدن آن لذت داشتنش را از بین میبرد💜درست وقتی کرم ابریشم فکر کرد که زندگیش تموم شده و فشار پیله اش در حال خفه کردنش است،پیله گشوده شد و شروع به پرواز کرد.سختیهای ما مثل پیله اند وجودشان برای تکامل لازم است.

ماهایا پطروسیان ، مهران مدیری ، لوون هفتوان 

بقیه هم اسماشونو یادم نیست 

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تو مختارم زنه اون تاجر بود مختار تو بیایون دید

بازم نفهمیدم🤭😂

خدایا خودمو به خودت میسپارم🍓|❥برای سلامتی و طول عمر مامانم یه صلوات میفرستی مهربونم؟😘💋(هروقت لطف کردیو فرستادی بگو منم برات بفرستم)✍🏻💚🌱

ایلی جون؟میشه یه سلفی بگیریم؟🤳بگو سیببببب😁😂😂😂

سیب نه عزیزممم

اپل😂

حامی حیوانات🌱  دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑     منم کوروش و پادشاه جهان به شاهی من شادمان      مردمان به بابل در آمد سپاهی ز من رها کردم این سرزمین را ز مرگ به بابل چو وارد شدم بی‌نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم به کار ستم دیده پرداختم❤👑                                                                                   

پیرزنه که شتاسنامه های بچه هاشوداد بچه های ستایش

اهااااااا اوننن

فهمیدم فهمیدممم

خدایا خودمو به خودت میسپارم🍓|❥برای سلامتی و طول عمر مامانم یه صلوات میفرستی مهربونم؟😘💋(هروقت لطف کردیو فرستادی بگو منم برات بفرستم)✍🏻💚🌱

سیب نه عزیزممماپل😂

خدا نکشتت💔🤣🤣🤣🤣

یکی رو تو ونک دیدم اسمشو نمیدونستم الانم نمیدونم😁

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
ما همسایمون بازیگر خیلی معروفه ،اصلا هیچ چیز خاصی هم نیس،خیلی معمولی هست برامون ،با احترام به همشون، ...

همکلاسی منم تو بیش از 20-30تا فیلم استانی  و غیر استانی بازی کرده ولی کل کلاس برامون عادی بودش😂🤝

شانس ما مجید بنی فاطمه رو تو حافظیه دیدم با زنو بچه😂

وای کلی خندیدم به پستت‌ دختر😄😂

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

تو مختارم زنه اون تاجر بود مختار تو بیایون دید

فهمیدم فهمیدم😁