2777
2789
عنوان

تا حالا کدوم سلبریتی هارو از نزدیک دیدین

| مشاهده متن کامل بحث + 3711 بازدید | 158 پست

خودم رو🚶‍♀️

ایلان ماسک هستم🐣

حامی حیوانات🌱  دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑     منم کوروش و پادشاه جهان به شاهی من شادمان      مردمان به بابل در آمد سپاهی ز من رها کردم این سرزمین را ز مرگ به بابل چو وارد شدم بی‌نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم به کار ستم دیده پرداختم❤👑                                                                                   

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ما همسایمون بازیگر خیلی معروفه ،اصلا هیچ چیز خاصی هم نیس،خیلی معمولی هست برامون ،با احترام به همشون،اهمیتی نداره برام ک همسایه هستن

خدایا ازت ممنونم بخاطر خانواده ام،بخاطر همسرم و پسرام💚،خدایا میدونم حواست به همه چیز هست💚💚.............تو همانی که نمی‌دانی چ اندازه دل انگیزی💝
خودم رو🚶‍♀️ایلان ماسک هستم🐣

ایلی جون؟میشه یه سلفی بگیریم؟🤳

بگو سیببببب😁😂😂😂

خدایا خودمو به خودت میسپارم🍓|❥برای سلامتی و طول عمر مامانم یه صلوات میفرستی مهربونم؟😘💋(هروقت لطف کردیو فرستادی بگو منم برات بفرستم)✍🏻💚🌱

ما همسایمون بازیگر خیلی معروفه ،اصلا هیچ چیز خاصی هم نیس،خیلی معمولی هست برامون ،با احترام به همشون، ...

کنجکاو شدم  کیه؟

توهرتاپیکی غلط املایی ببینم  تذکر میدم  لطفا ناراحت نشین دوستای گلم 😍😍😍😍😍😍

رضا صادقی بشدت مردمی و خوش اخلاق و رک گو 

طلیسچی 

بهنام بان ی 

رضا یزدانی ، فرزاد فرزین ، علیرضا قربانی 

اینا رو بواسطه کنسرت هاشون دیدم 

نرگس محمدی و علی اوجی کیش دیدمشون توی پاساژ 

چاق و بی ریخت بودن هر دو 

رضا عطاران توی فرودگاه 

علی نصیریان 

یکی از دوستام دوستش می‌شد دوست دختر مصطفی زمانی