2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شرمنده ببخشید من سوالم اینه خورد وخوراکتون چه جوریه اخه اینجوری با این حقوق من خودم فرهنگی ام حقوقم ...

من برنامه دخل و خرج دارم ..خداروشکر بدهی خاصی نداریم ..

یعنی بدهی ها رو تابستون پاس کردیم..و با مدیریت مخارج مثلا با مامانم و خواهران میایم شریکی گوسفند می‌خریم برامون به صرفه میشه تا مدتها گوشت داریم ...بعد یک ماه برنج و حبوبات باهم میخرم اون ماه دیگه هزینه گوشت نمیدم...تازه پس انداز هم میکنم ...قرعه کشی خونگی نوشتم...لباس های آخر فصل حراج میخورن از اون فرصت ها استفاده میکنم ...عسل و کره اینام که خودمون میفروشیم چون خانواده همسرم این محصولات دارن من میفروشم به دوست آشنا خوب از سودش خیلی کارامون راه میوفته ..مسافرت هم میریم ..دکترم میریم بیمه تکمیلی خیلی کمکمون ...شوهرم معلم خصوصی هستن و تو‌شهرمون خیلی معروف و تدریسش عالی 

ببخشید شما ک دیگه نمیخا بچه بیارید روش ج چیه؟

نه بابا من اگ بچه اولم دختر بود دیگ نمیاوردم من بچه اولم پسره خیلی اذیتم میکنه دلم دختر میخاس چون مادرم ندارم خیلی تنهام مگه دیوانه نبودم دومی هم نمیاوردم ادم در مقابل اون بچه مسئوله گناه دارن من اینقد دلم براشون میسپزه

شوهرم شیفت شب هس روزا هم میره کار یه کارگره با کلی قسط و بدبختی حداقل اگه پولدار بود غصم نبود

نیمه پر لیوان رو ببین اونقدر باغیرته دو شیفت کار میکنه من چند مورد مرد دیدم تو ماه یروزم نمیره سر کار گاهی برا یک دونه نون میمونن تنش سلامت باشه برا سلامتیش دعا کن

فقط 7 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
احسنت به شما خوشبحال بچه ای که زیر دست مادری مثل شما بزرگ بشهاتفاقا منم به چشم خودم دیدم که چقدر بچه ...

الهی شکر خداروشکر ...آفرین بهتون ..واقعا اعتقادمون هرچی باشه خدا طبق همون دیدگاهمون بهمون کمک می‌کنه 

نه بابا من اگ بچه اولم دختر بود دیگ نمیاوردم من بچه اولم پسره خیلی اذیتم میکنه دلم دختر میخاس چون ما ...

میدونم میگم حالا با چ روشی جلوگیری میکنی؟من همش قرص میخورم چن ساله میگن ضرر داره 

من برنامه دخل و خرج دارم ..خداروشکر بدهی خاصی نداریم ..یعنی بدهی ها رو تابستون پاس کردیم..و با مدیری ...

برای مصرف گوشت هم اومدم وزن کردن براساس میانگین مصرفی نرمال گوشت هرفرد بسته های گوشتم بسته بندی کردم 

هفته ای دوبار گوسفندی ..دوبار مرغی و یکبارم ماهی‌‌‌..غذاهای دیگه که پایه سبزیجات دارن همه رو چیدم تو برنامه غذایم...

من برنامه دخل و خرج دارم ..خداروشکر بدهی خاصی نداریم ..یعنی بدهی ها رو تابستون پاس کردیم..و با مدیری ...

ببخشید کره گاوی دارید چون من فقط روغن محلی استفاده میکنم میپرسم و اهل کجایید شاید مشتریتون شدیم

افرین....من اندازه سر سوزن هم زرنگ نیستم حتی چیزیم باشه بلد نیستم بفروشمش....ی برنامه کودک امروز نشون میداد مرده هیچ هنری بلد نبود یادم نمیگرفت فقط میخورد میخابید دستور میداد فکرش و حرف زدنش فقط بهتر کار میکرد بعد فهمیدن ب درد پادشاهی میخوره گفتم عه منم مث اینم پیش خودم 😂 واقعا هیچی بلد نیستم