من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
وای من که پشیمون بودم اینم بدتر شدم البته من پسر اولم به شدت قانونمند ومنظمه
پس چرا نگرانی بچه اول اگع خوب باشه بچه دوم را بچه اولی تربیت میکنه من پسزم بیش فعال و خیلی خیلی نافرمان و سخت بوده تموم رفتاراش رو خواهزش اثر گذاشته اونم همون شده حتی هنو شب ادراری داره
ببین منم دوتا دارم ولی اصلا سختم نیس خداروشکربچه هام اولی ارومه دوومی شلوغ البته خیلی دعوا میکنن تنها راهش بیخیالیه و دخالت نکن ولشون کن من میرم تک اتاق سرم تو گوشی اونا دعوامیکنن من دخالت نمیکنم اخرش خوب میشن فقط ریلکس باش
الهی چقدر تومنی ..منم تابستون انقد رو میلان پریده بودن و شکسته بود انداختیم دور . پشتی گرفتیم برای د ...
😭😭دیوارم خط خطی مبل شکسته بوفه شکستع موکت چرکی و کثیف..حالم از دزدیوار خونه بهم میخوره...امروز بعد مدتها پارچه دادم دستشون دیوار تمیز کردن.ولی دیوار کثیف و نامرتب سده
من اگه مشکل تومور خوش خیمم رفع بشه و مشکلی برام نداشته باشه بدم نمیاد چهارمی رو هم بیارم ...حالا انشاالله چهارمی رو که حتما اقدام میکنم اما برای زمانش توافق نکردیم خخخخ
همسرم فرهنگی هستن ..کشاورزی و تدریس خصوصی ریاضی هم میکنن ...ماشینمون پراید ..خونمونم کوچک و مستاجریم فعلا خدا بزرگ اوضاع روحی و دلمون و تنمون خوب باشه ...من که آدم پرتوقعی نیستم بچه هام مثل خودم بار اومدن و متوقع نیستن راضی هستیم الحمدالله