شما ک بچه کوچک دارین چطور خونه مرتب و تمیز نگه میدارید
کوچیک نیستن عزیزم. خودشونم یه وقتایی جوگیر میشن میگن خونه رو تمیز کنیم مامان سورپرایز شه😄
با من از سم حرف نزنید! ۱۲ سالم بود بابام برام گوشی خرید. بعد چند روز یه مزاحم زنگ زد گفت میشه آشنا شیم؟🌝 هول شدم گفتم شب زنگ بزن😐تا شب از استرس حالت تهوع داشتم😂😂😂😂وقتی زنگ زد سریع گوشیو برداشتم گفتم خجالت بکش مردک. مزاحم نشو! دیگه حق نداری به من زنگ بزنی🥲🤧🤧🤧🤧
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
پسر منم پیش دبستانی میره از مدرسه میاد هیچ میلی نداره تازه هر چی هم براش تغذیه میذارم نمیخوره
منم دختر پیش دبستانی اما تغذیه هاش میخوره ...دختر من لاغر بودنش بخاطر. جوشی بودن و حساس بودنش خیلی خودش اذیت میکنه باید همه چیز عالی باشه و اگه نباشه خودش عذاب میده متاسفانه کمال گرا و رغابتی هست
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍 گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!! باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹