2777
2789
شما ک بچه کوچک دارین چطور خونه مرتب و تمیز نگه میدارید

کوچیک نیستن عزیزم. خودشونم یه وقتایی جوگیر میشن میگن خونه رو تمیز کنیم مامان سورپرایز شه😄

با من از سم حرف نزنید! ۱۲ سالم بود بابام برام گوشی خرید. بعد چند روز یه مزاحم زنگ زد گفت میشه آشنا شیم؟🌝 هول شدم گفتم شب زنگ بزن😐تا شب از استرس حالت تهوع داشتم😂😂😂😂وقتی زنگ زد سریع گوشیو برداشتم گفتم خجالت بکش مردک. مزاحم نشو! دیگه حق نداری به من زنگ بزنی🥲🤧🤧🤧🤧

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دو تا دارم ولی روهم رفته سالی یکماه هم نگهشون نمیدارم

اما میدونم خیلی سخته نگهداریشون و واقعا دیوانه کننده است

از بازی پر حاشیه عمدآ بباز و بیا بیرون ، هیچ چیز مهمتر از آرامشت نیست...
پسر منم پیش دبستانی می‌ره از مدرسه میاد هیچ میلی نداره تازه هر چی هم براش تغذیه میذارم نمیخوره

منم دختر پیش دبستانی اما تغذیه هاش میخوره ...دختر من لاغر بودنش بخاطر. جوشی بودن و حساس بودنش خیلی خودش اذیت می‌کنه باید همه چیز عالی باشه و اگه نباشه خودش عذاب می‌ده متاسفانه کمال گرا و رغابتی هست 

من دوتا دارم امافاصله سنی هفت سال 

فعلا دومی کمترازیکسال ونمیدونم چه چالشهای پیش رومه 

فعلا شب زنده داری وتکالیف بچه اولی برام سخته 

اینکه ازاین ور نمی تونیم تادومی نخوابه درس به اولی بگم دیونه ام کرده ،چون میاددفتروکتابشو میکشه ،پاره میکنه

من یه پسر چهار ساله لجباز و حرف گوش نکن، شر، و یه پسر نه ماهه دارم ک هر روز کوچیک رو میزنه و من صدام ...

منک الان انگار مغزم داره از کله ام میاد بیرون صداهاشون اکو میشه تو مخم

تا عمر داریم باید حرص و جوش بچه ها رو بخوریم

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
منک الان انگار مغزم داره از کله ام میاد بیرون صداهاشون اکو میشه تو مخم

منم بخدا سینوزیت دارم دیروز اعصابمو بهم ریختن از دیشب زده به چشام و پیشونیم داره میترکه🤦🏻‍♀️