2777
2789
عنوان

من امروز معجزه خدا رو دیدم

205 بازدید | 9 پست

امروزبه این اعتقاد پیدا کردم ک خدا واقعا وجود داره و معجزه میکنه ما دو ماهه از زندگیمون در اومدیم و اومدیم تهران خیلی سختی کشیدم این دو ماه برای من دو قرن گذشت امروز مدیر رستورانی ک کار میکردم و صاحب رستوران سر یه مسئله بیخودی از کار اخراجم کردن با گریه کلی چمدون و ساکمو جم کردم در بیام خیلی دل شکسته بودم فقط زار میزدم خدایا کجایی وجود داری منو میبینی بسم نیست نابود شدم؟

بین راه خونه خالم بودم ک مامانم پیام داد داداشم زنگ زده گریه و التماس ک دوماه رفتید میام دنبالتون برگردید🥲

- قلبت، سازندهٔ دنیای اطرافته!فرقی نداره چی باشه؛آدماش، اتفاقاش، قشنگیاش...هرچی قلبت قشنگ‌تر،زندگیتم قشنگ تر.حواست به قلبت باشه،همه‌چی به اون برمیگرده!🤍💫- ماه🌱

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کجا برگردین چرا برگردین

شهر خودمون

- قلبت، سازندهٔ دنیای اطرافته!فرقی نداره چی باشه؛آدماش، اتفاقاش، قشنگیاش...هرچی قلبت قشنگ‌تر،زندگیتم قشنگ تر.حواست به قلبت باشه،همه‌چی به اون برمیگرده!🤍💫- ماه🌱
خوب چرا از شهر خودتون رفتد

مشکلات