2777
2789
عنوان

یکی از فامیلامون با زن دوستش بوده

201 بازدید | 14 پست

بعد این آقا و هم اون ج خانم متاهل بودن

بعد زن این فامیلمون فهمیده خلاصه سکوت کرده

و الان این آقا ک گفتم با زن دوستش بوده یه مدته تو کارگاه شوهرم مشغول ب کاره

بعد شوهرم امروز اومده میگ فلانی( همون پسره)  امروز تو کارگاه مشروب خورده دیدم فرصته و مسته ازش پرسیدم ک جریان چی بوده و اونم گفته همیشه خونه زنه بودم و........ 

من قاطی کردمم و هم میگرنم عود کرده بود. 

گفتم تو چیکار به ک و ن زن مردم داری ب تو چه ربطی داره ک طرف چبکار کرده مگ فضولی و ب چه دردت میاد و..... 

اون روزم اومد از این پسره حرف زد و گفت با زنه بوده و... 

وایه همین دیگ قاطی کردم

شما بودید چیکار میکردید؟ 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

فکر کردم میخوای بگی مشروب خورده شوهرت فرصت مناسب دیده اخراجش کرده:/

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
باشه ولی نیاد پیش من نگه وقتی میدونه خودم میدونم چرا باز میگ وقتی سر سفره ایم

عزیزم بزار باهات حرف بزنه چی میشه حالا مگه 

خوبه ک فکرهاشو و داستانشو بهت میگه

عاشق رضا پروانه ..ی صلوات بفرس یکی با معرفت مثل رضا پروانه قسمتم باشهههه🥰🥰🥰

عزیزم بزار باهات حرف بزنه چی میشه حالا مگه خوبه ک فکرهاشو و داستانشو بهت میگه

آخه فامیل ماست من میدونم جریان چیه و من چندشم شد سر سفره گفت

البته میگرنمم بهم فشار آورده بود

شوهرت اگه واقعا این فرد مشکل داشت به یه بهونه ای مینداختش بیرون فکر نکنم بدش بیاد از این انسان نما

میگ ب من ربطی نداره مشروب خوردنش 

فقط روزای کار سخت گیره وگرنه تو تعطیلی نه

البته راستم میگ

میگ ب من ربطی نداره مشروب خوردنش فقط روزای کار سخت گیره وگرنه تو تعطیلی نهالبته راستم میگ

به اون مشروب خوردنش ربط نداره ولی این آدم کثیفو چطوری میتونه نگهداره اینا به ناموس همه میتونن چشم داشته باشن بویی از انسانیت نبرده که اگه چشمم به زن یکی دیگه تو همون کارگاه افتاد چی شوهرت گناه اونو گردن میگیره با نگهداشتنش؟