2777
2789
وقتی باباشون هست کمتر دعوا دارن کمتر سرو صدا ولی امان از روزی که سرکاره یعنی اینقد اذیت میکنن ولی خد ...

بازم خداراشکر از من نه پدرشون نقشی داره نه خواب و خوراک دارن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متاسفانه من کتک نمیزنم ولی خودم داغون شدم ،همین روزا هست سکته کنم

نگو اینو که خیانت بهشون ...دو روز دیگه همینا بزرگ میشن و دوربرت مثل پروانه میچرخن و چقدر باهم رفیق میشن ...من و خواهرام چهارتا هستیم انقد بچگی تو سر و کله هم زدیم انقد مامانم جیغ و داد زد سرمون ..خخخ اما الان خونمون برای هم در می‌ره ...خیلی همو دوست داریم خیلی هوای همو داریم هوای مامان بابا رو داریم ..‌بجاش مامانم تک بچه بوده خیلی سختی کشیده بااینکه وضع مالیشون خوب بوده اما تو سختی ها تنها بوده 

پسرم ده سالشه دخترم پنج

خداحفظشون کنه این روزا هم میگذره 

زندگی من، خانواده ی من 🤗🤗                                        من دوتا دختر ناز با یه گل پسر دارم ❤️.                              اول اسمامونو  کنار هم گذاشتیم شد 😍هم نفس😍خدا جونم کاری کن مردم سرزمینم همیشه خوش حال باشن و از ته دل بخندند.
دخترت چن کیلوعه

دختر منم خیلی ریز میز است جالب بچه هام تا پنج سالگی خوبن بعدش لاغر میشن ..دخترم که کوتاه و کوچولو هست البته ناگفته نمونه خودمم هم ریز می‌ره هستم خیلی ریزم سی و دو سالم همه فکر میکنن بیست سالم ممکن ژنتیک هم باشه 

شوهرم شیفت شب هس روزا هم میره کار یه کارگره با کلی قسط و بدبختی حداقل اگه پولدار بود غصم نبود

شوهر منم فقط اب و غذا و لزومات ما تهیه می کنه کلی منت میزاره.اونم مثل شما عملا کمک نیس

عزیزم سخت نگیر من سه تا بچه پشت هم دارم که خیلی دعوا میکنن من اصلا کارشون ندارم سرصدا رو تحمل میکنم خودشون آشتی میکنن خیلی هم همدیگرو دوست دارن ولی نمیسازن 

با من از سم حرف نزنید! ۱۲ سالم بود بابام برام گوشی خرید. بعد چند روز یه مزاحم زنگ زد گفت میشه آشنا شیم؟🌝 هول شدم گفتم شب زنگ بزن😐تا شب از استرس حالت تهوع داشتم😂😂😂😂وقتی زنگ زد سریع گوشیو برداشتم گفتم خجالت بکش مردک. مزاحم نشو! دیگه حق نداری به من زنگ بزنی🥲🤧🤧🤧🤧