2777
2789
عنوان

چیجوری مامانم رو راضی کنم ارتودنسی نمیخام❓

| مشاهده متن کامل بحث + 568 بازدید | 65 پست
بخدا روزی سه بار مسواک، نخ دندون که نمیتونم بکشم و یه مسواک بین براکت که نمیدونم اسمش چیه.. ازونا گر ...

اره دیگه منم داشتم. باید بزنی ولی هرچند ماه جرمگیری انجام میدن برات. از اونورم بعدش که درمیاری میفهمی چقدر چهرت عوض شده. بزار بمونه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه لثه ام متورم نشده، بالای دندونم خونریزی داره رنگ براکت که نارنجیه الان بشدتت دندونام سیاه شده

بگو دکترت چک کنه لثت رو

رنگ اورینگ رو این سری عوض میکنه برات.. به خاطر رنگش حس میکنی سیاه دندونات

مرتب رسیدگی کن.. بعد هر وعده حتما مسواک بزن و نخ دندون بکش و بین سیما رو با اون مسواک کوچولوعه تمیز کن. غذای سفت مثل تهدیگه ترجیحا نخوره و میوهایی که سفتن مثل سیب یا هستشون بزرگه مثل هلو گاز نزن ببر بخور دهانشویه بدون فلورایدم خوبه اگه لازم باشه شبی ی بار

🌊as deep as the Pacific Ocean

میدونمبلاخره ک میشه درش اوردولی طبیعیه این درد و...باید تحمل کنی

نه درد زیادی ندارم که.. منظورم اینه بالای دندونم چرا باید یه چندقطره خونریزی کنه؟؟ بعد میرم نگام میکنن همش

چون یه حالتیه که مثلا فرم موهامو تغییرمیدم بعد این چیزه فکم رواورده جلو دهنم گشاد شده وایییی دیگه نگم واقعا دارم قشارمیخورمم

Cold 𝖺𝗇𝖽 In𝗍𝗋𝗈𝗏𝖾𝗋𝗍 𝖡𝗈𝗋𝗇 𝗈𝖿 𝖽𝖺𝗋𝗄𝗇𝖾𝗌𝗌

رنگ پوستم روشنه بعد رنگای تیره اوکی نمیشه مثلا خودم چون بخاطر تالاسمی رنگ پوستم به زردی میزنه بخاطر ...

رنگ طوسی دقیقا رنگ خود فلزهای ارتودنسی 

رنگ های روشن زود تغییر رنگ میدن و زرد میشن

بیخیال همینشم آب شدم کمبود وزن دارم اینجوری که بدترمیشمدوسال خیلی زیاده من مشکل فک دارم دندونام مرتب ...

ی هفته اول درد شدید داری بعد اصلا دردی احساس نمیکنی اون غذاهام صرفا برای این گفتم که زیاد جویدن نخواد درد فکت بیشتر شه

برای فکت نگفت پیش جراح بری؟ یا پلاک اول نداد اصلاح فک کنی بعد ارتودنسی کنی؟

🌊as deep as the Pacific Ocean

اره دیگه منم داشتم. باید بزنی ولی هرچند ماه جرمگیری انجام میدن برات. از اونورم بعدش که درمیاری میفهم ...

نه میدونم اخه ببینین تاثیری نداره که الان واسه سن من چون دکترگفت سه سال پیش باید میومدی.. 

من رفتم دانشکده گفت اصولی کارِت روانجام میدم دوساا ارتودنسی، جراحی فک دوباره ارتودنسی

خلاصه اصلا قبولش نکردم

رفتم جای دیگه گفت دیرکردی بیا من ۵۰ درصد مشکل فکت روبرطرف میکنم

وگرنه جزاینکه دندونام صاف بشه تاثیر نداره اصلا

بگو دکترت چک کنه لثت رورنگ اورینگ رو این سری عوض میکنه برات.. به خاطر رنگش حس میکنی سیاه دندوناتمرتب ...

بمولا روزی سه بار دندونام از قبل زردتر شده 😂

نمیتونم دیگه نمیکشم کلافه شدم.. الانم سیم اخرش لپ منو زخمی میکنه یکم موم گذاشتم

ارتدنسی کلا درد داره ولی مسکن بخور هر سری که که میری برا سفت کردن براکت یکی دو روز درد داره تحمل کن بر او زخم هم همون موم استفاده کن

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻
رنگ طوسی دقیقا رنگ خود فلزهای ارتودنسی رنگ های روشن زود تغییر رنگ میدن و زرد میشن

نه من سرامیکی میخام اونایی که شفافه اصلا ملوم نیست طوسی چیه همه همش نگاه میکنند منو.. اونم که مثلا مدل موهامو فرم دندونم تغییرکرده برای همین واقعا یجوری میشم 

ی هفته اول درد شدید داری بعد اصلا دردی احساس نمیکنی اون غذاهام صرفا برای این گفتم که زیاد جویدن نخوا ...

اهه واقعا عصبی شدم 

اوسنری هم دندونم رو بدون بی حسی تراشید یکم اون که دیگه بشدت حساس شده 

چرا بم گفت من رفتم دانشکده گفت جراحی گفتم من قبول نمیکنم خودتونم اتیش بزنین نظرمو عوض نمیکنم

خواست قالب بگیره گفتم نمیخوایم، رفتیم جای دیگه که گفت دیرکردی 

ارتدنسی کلا درد داره ولی مسکن بخور هر سری که که میری برا سفت کردن براکت یکی دو روز درد داره تحمل کن ...

اخه خب خودمو چیکارکنم مثلا فرم فک داره تغییرمیکنه فکم که جلوبود الحمدلله جلوتر اومد 😂 تومدرسه هم که مدل موهامو عوض کنم همه نگام میکنند چند دقیقه حس بدی میگیرم میگم مثلا طرف چه فکری درمورد من می‌کنه که اینجوری نگامیکنه