2777
2789
عنوان

چیجوری مامانم رو راضی کنم ارتودنسی نمیخام❓

| مشاهده متن کامل بحث + 568 بازدید | 65 پست
نمیتونم دیگه نمیکشم کلافه شدم.. الانم سیم اخرش لپ منو زخمی میکنه یکم موم گذاشتم

اون طبیعیه برا من تو دو سال و نیمی که بود چند سری این اتفاق افتاد کم کم عادت میکنی

این چند روز غذای نرم بخور. سوپ فیله آبپز درست میشه

🌊as deep as the Pacific Ocean

حقیقت رو بخوام بگمتا یه مدت همینهعادت کنی....درد داره یا دهن رو زخم میکنهدو نفر از دوستانم رو ک دیدم ...

متحرک نیستش که ثابته

Cold 𝖺𝗇𝖽 In𝗍𝗋𝗈𝗏𝖾𝗋𝗍 𝖡𝗈𝗋𝗇 𝗈𝖿 𝖽𝖺𝗋𝗄𝗇𝖾𝗌𝗌

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بعضیا از خداشونه مامانشون راضی نمیشهشما برعکسیمیدونی ارتودنسی چقد توو چهرت و بعد روحیه‌ات تاثیر میزا ...

اخه ببینین نتیجه نمیده به من که فک بالام جلواعه درسته فرم دندونام اوکی میشه اما فکم جلومیمونه 

عزیزم رنگ کش هارو هرسری عوص میکنه این نارنجی موقتهسری بعد بگو طوسی برات بزنه از همه بهتره بعد مسکن ب ...

رنگ پوستم روشنه بعد رنگای تیره اوکی نمیشه مثلا خودم چون بخاطر تالاسمی رنگ پوستم به زردی میزنه بخاطر همین رنگای تیره اوکی نیست خیلی 

بزار دندونات فرمش درست شه. نهایت روش کامپوزیت میکنی دیگه. بعدم اون زردی تو جرمگیری از بین میره. فقط ...

بخدا روزی سه بار مسواک، نخ دندون که نمیتونم بکشم و یه مسواک بین براکت که نمیدونم اسمش چیه.. ازونا گرفتم باورکن 520 خریدم ساخت المانه

ی هفته اول درد و فشار زیاد احساس میکنی که برای همه هست و نرمالهرنگ اورینگ رو خودت انتخاب کن طبق تجرب ...

نه لثه ام متورم نشده، بالای دندونم خونریزی داره 

رنگ براکت که نارنجیه الان بشدتت دندونام سیاه شده 

اون طبیعیه برا من تو دو سال و نیمی که بود چند سری این اتفاق افتاد کم کم عادت میکنیاین چند روز غذای ن ...

بیخیال همینشم آب شدم کمبود وزن دارم اینجوری که بدترمیشم

دوسال خیلی زیاده من مشکل فک دارم دندونام مرتب میشن اما فک‌ام همچنان جلواعه 

من از طوسی و خاکستری راضی بودم صورتی رنگش نارنجی میشهآبی ، سبز میشه خاکستری بهتر از همه اس

طوسی اخه پوستم به زردی میزنه نمیدونم خوب میشه یانه

نه.. رنگش زشته، برم بگم سرامیکی بزاره؟

دردش همین یه هفته اوله دست نزن بهش لطفا رنگش رو هم عوض کنی دیگه بد به چشم نمیاد

اهه اعصابم خیلی خورد شده.. 

کلا حس میکنم فک بازشده قیافم عوض شده الانم عصبی شدم تاپیک زدم سراین 😭

تا یکی دوماه دردو داری باید سوپ بخوری

خب ببینین من یه دندون دیگم رو تراشید بدون بی حسی.. اصلا اونطرف بشدت حساسه