بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یکی از نی نی سایتی ها اینو انجام داده بود گفت یه لایه پوست لثه ام کنده شد😐
من امتحان کردم چیزی نشد 😶😐
نمیتوانی به عقب برگردی و شروع را درست کنی ولی میتوانی از جایی که هستی آغاز را شروع کنی و پایان را عوض کنی،،. Rolling in the Deep🎧🎶🎵و اون تیکه از آهنگ سوغاتی هایده که میگه: عزیزترین سوغاتیه غبار پیراهن تو، عمر دوباره منه دیدن و بوییدن تو🎧 این تیکه رو دوست دارم چون با کسی گوش دادم که دیگه نیست، برا همیشه رفت از ایران 😔
متاسفانه من نداشتم که رسیدگی کنمالانم ندارم یه النگو داشتم همونو فروختم یدونشو درست کنم کلی دندون خر ...
اره عزیزم میفهمم چی میگی.امان از این دندون لعنتی. ببین اگر بیمه داری جاهایی پیداکن ک بیمه قبول کنن هزینت کمتر بشه خودم اینکارو میکنم
رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمیتواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔 یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم
بیمه سلامت دارم که اونم فقط میکشن کار دیگه ای نمیکننهزینه های دندون پزشکی سر به فلک میکشه
خیییلی من خواستم ارتودنسی کنم زیر ۸۰ پیدا نکردم کاش خدا ب ما علاوه بر دندون پول نگهداریشم میداد😂😭
رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمیتواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔 یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم
یا خدا ارتودنسی شده ۸۰ میلیون😱😱خدا به ما نه پول داد نه دندون سالم شانس نداریم اصنمن ۸ تا دندون خرا ...
دقیقا🤕🤕🤕
کم کم درست میشن ایشالله عزیزم.