2777
2789
عنوان

قبل ازدواجتون حس شما کدوم بود متاهل ها بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 389 بازدید | 31 پست

نمیشناختمش

خانواده ام ،خانواده اش رو میشناختند

چون همه میگفتند خانواده ی خوبی اند و‌خودشم خیلی پسر خوبیه،قبول کردم.

الانم واقعا راضیم خداروشکر 

❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگ‌شدم که بعدش مامان شدم‌اصلا😕

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه دوسش داشتمنه میشناختمش حتینه موقعیتی داشتیه پسر سیکل کارگرباورت میشه؟خانوادم گفتن سالمه وسربه زیر ...

الان راضی هستی؟ 

این بیت مولانا رو خیلی دوست دارم که میگه:                 دانی که چرا سّرِ جهان با تو نگویم؟                              طوطی صفتی، طاقت اسرار نداری.!                             یعنی قشنگ یه عده رو شسته گذاشته کنار :) 
یه گزینه چهارمم میذاشتی

دیگه چیزی نمیمونه 

شما بگو چهارمی رو 😂

این بیت مولانا رو خیلی دوست دارم که میگه:                 دانی که چرا سّرِ جهان با تو نگویم؟                              طوطی صفتی، طاقت اسرار نداری.!                             یعنی قشنگ یه عده رو شسته گذاشته کنار :) 
دوست بودید؟ازدواج عاشقانه؟

راستش از ۱۹سالگی من دوست شدیم و عاشق هم شدیم ۲۳سالم بود ازدواج کردم الانم ۲۶سالمه ما همشهری نبودیم و راهمون دور بود بله خیلی عاشقانه واقعا خودمم باورم نمیشد با مامانم خیلی صمیمی بود میگفتم مامان خدا زندگیمو شبیه رمانا کرده ازبس عاشق همدیگه بودیم و هستیم

دوستش داشتم خیلی هم دارم چند سال دوست بودیم شناخت و علاقه رو داشتم ولی خب اینجوری نبود که فقط قلبم تصمیم گیرنده باشه و باعث بشه چشم رو همه چی ببندم 

خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگرانᰔᩚ
علائمش چیه ؟

همدردی ندارن 

تحقیر میکنند 

نگاه بالا ب پایین دارند 

آزار روانی میدن 

معمولا از دیگران سواستفاده میکنند حالا چ احساسی چ مالی چه موقعیتی 

خیلی اعلائم داره تو بعضیا یه سریاش هست یه سریاش نیست باید گوگل کنی 

ولی در کل ادمای بی وجدان و بدون اصول اخلاقی و انسانی هستن

هم شرایطمون بهم می خورد...هم فرهنگمون...هم اخلاق و عقایدمون و انتخابش کردم...دوستش هم داشتم.

وقتی ببینم نظرت مخالف منه و دنبال تفتیش عقاید منی نظری که دادی رو می بینم،می خونم و رد میشم،دنیا ارزش بحث نداره‌.......