2777
2789
عنوان

پیام نوری ها بیان

67 بازدید | 13 پست

توروخدا بچه ها کمک کنید دارم از استرس میمیرم من کارشناسی میخونم تو یه درس از ۱۲ گرفتم 5.60 میان ترم هم گرفتم ۴ از هشت چقدر میشه نمرم ده میگیرم یا نه اصلا چطور محاسبه میشه حالم بده توروخدا بگید

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه  فقط  تا  ۹.۵ رو  پاس  میکنه  سیستم

فقط 6 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم

#سوال‌دانشجو

📝 شرکت در امتحان میان ترم اجباری است؟

📌 شخصی که در امتحان میان‌ترم شرکت نکند، نمره‌ی پایانی او چگونه محاسبه می‌شود؟

#پاسخ:

🎓 در پیام نور شرکت در امتحان میان‌ترم اختیاری است. چنانچه دانشجویی در امتحان میان‌ترم شرکت نکند و نمره‌ی میان‌ترم نداشته باشد، نمر‌ه‌ی نهایی درس او از طریق فرمول زیر به‌ دست می‌آید:👇</strong>

🔖  نمره برگه امتحان پایان ترم ضرب در ۱۰، حاصل تقسیم بر ۶.

✅ همچنین اگر شخصی نمره‌ی میان‌ترم داشته باشد، اما نمره‌ی او کمتر از عددی باشد که از طریق فرمول بالا به دست بیاید، در نهایت سیستم گلستان به نفع دانشجو نمره را محاسبه کرده و عددی را در نظر می‌گیرد که بیشتر است.

#سوال‌دانشجو📝 شرکت در امتحان میان ترم اجباری است؟📌 شخصی که در امتحان میان‌ترم شرکت نکند، نمره‌ی پا ...

من گیج شدم میگن ضرب ۵ تقسیم بر ۳ میشه یا میگن ضرب ده ششم میشه الانم تو میگی ضرب ۱۰ تقسیم بر ۶ میشه

یعنی چی نمره من چقدر میشه

والا  تا اونجایی  که  که  من  یادمه  اینطوری بود  البته  من   هیچ  وقت  ده  نشدم  درسی رو

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
من میشن ۹/۶۰

فکر  کنم  نمرت  گرد شه با ده  پاس  شی

1
5
10
15
20
25
30
35
40