2777
2789

منو همسرم سالی یکبار دعوامون میشه 

و اما امشب همون یکبار بود 

از چیتگر برمیگشتیم که گفت خریدایی که میخای رو انلاین سفارش بده منم گفتم باشه

خریدارو کردم ولی چون باید حضوری میرفتیم دم فروشگاه همسرم مجبور شد جای شلوغی ماشینو بذاره و خودش بره دز فروشگاه خریدا رو بگیره....

کلی ترافیک شد و فحش دادن بهمون که جاده رو بستین(حق داشتن)شوهرم با لجبازی ماشینو گذاشت و رفت 

بعدشم بعد یک سااااعت همسرم اومد و گفت هرچی گشتم فروشگاهو پیدا نکردم منم متاسفانه صدامو بردم بالا و گفتم اینجا جای ماشین پارک کردنه همه جد و ابادمونو به فحش بستن 

اونم برای اولین بار صداشو بلند کرد و بهم فحش داد که چرا سفارشتو نگفتی پیک بیاره در خونه 

منم چون داخل سفارش ها یه شونه تخم مرغ بود نگفتم بدن به پیک چون احتمالا همش تو موتور میشکست مثل سری های قبل....

الانم قهر کرد کاملا حق به جانب 

تقصیر منه؟

حق با هر دوتونه 

خواب زن چپه❌ خواب ظن چپه✔️......................گرگ باران دیده❌گرگ بالان دیده ✔️.................اول التماس میکنه بیاد تو زندگیت یه عالمه تلاش میکنه دوسش داشته باشی،عاشق که شدی میره و میگه منطقی باش ما به درد هم نمی خوریم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حق با دوتا تونه زمان بهم بدید حل میشه

هیچوقت به من بی احترامی نمیکرد 

خیلی براش راحت شده بی ادبی کردن 

قلبم شکست 

من گفتم پولمون حیف و میل نشه همش خورد و خاک شیر بشه 

تازه میتونست از اول بگه سفارشو بگو پیک بیاره چون من بهش اطلاع دادم باید حضوری بریم

اولا خرید اینترنتی خودشون میارن حالا شونه تخم مرغ هم باشه دیگه اونها کار خودشونو بلدن 

همسرت نباید ماشینو جایی میزاشت که باعث ترافیک بشه 

شما هم بخاطر شرایط و اعصاب خوردکنی و حرفهای یه سری بیشعور بقدری اعصابت خورد بود که خب سر شوهرت خالی کردی 

اونم جبهه گرفته 

حالا هم کلا فراموش کنید 

با ارامش صحبت کردن خیلی بهتره 

یه مسئله کوچیک نباید باعث بحث و اختلاف بشه 

یه معذرت خواهی سخت نیست 

از بعضی ها انتظار شعور داشتن خودش نوعی بیشعوری هست