بعضی از اونایی که ناراحتن میرن آهنگ غمگین گوش میکنن که بدتر زجه بزنن گریه کنن
شده داستان تو
سینگلی، میخوای خاطرات قند تو دل آب کن بقیه رو بخونی که بیشتر خودزنی کنی😂
روزی سگی داشت در چمن علف میخورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف میخوری؟! سگی که علف میخورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف میخوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف میخوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش... #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
مهم ترین چیزی که همدیگه رو صدا میکنیم گووووربه است
طوری که خواهرهای شوهرم هم بهمون میگن گوووبه ها
حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه
چیز انچنانی نی۳سال رل بودیم ۱۰ماهه ازدواج کردیموقتی فق دونفریم محمد صداش میکنموقتی تو جمع هستیم یا ح ...
چرااااااااااا؟
منو فک و فتمیلاشونم عادت کردن مخفف اسممو میگن
من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد. .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️کار بر no aks هستم❤️
۵ سال دوس بودیم ۸،۹ ساله زنشمهمه چی صدا میزنه مخفف اسممو،زعفرون،عشقم ،گاهی هیچی صدا نمیزنه
من اسمشو با م مالکیت
جوجه
گلی
من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد. .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️کار بر no aks هستم❤️
ببین بستگی داره تو چه شرایطی باشیم و چون ما هنوز نامزدیم تو جمع اگ ببینمش اول اسمش یه آقا میزارم صداش میکنم ولی خب تو تنهایی و اینا عشقم و قلبم و اینا دیگ تو گوشیمم Iqbalimin ulduzi سیویش کردم
احترام احترام میاره عزیزمجلو جمع با اسم کوچیک صداش کنم یجوریه خدمم خشم نمیادو چون من با اسم کوچیک صد ...
اسم همو صدا زدن بی احترامیه؟؟؟؟؟
ما باخم صمیمی هستیم خیلی مخصوصا با پس دایباش