2777
2789

والا فرقی نمیکنه هر دفعه تو یه قابلمس همین الان درست کردم بی نمک و سفت شده 😂

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یروز تو کوچه ما هم عروسی میشه 💔😅1403/9/18

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من ک درست میکنم میسوزه تهش وسطشم سفت 

ولی ابجیم تو فویل درست میکنه بهتر میشه 

میخام از این دستگاه های پفیلا ساز بگیرم کسی استفاده کرده؟

‏‏هر چقدرم بگم مهم نیست ، غمش تا ابد اینجا وَرِ دلمه .

همش با حرارت کم

روغنم کم بریز زیا بریزی دیر باز میشه

بعددد بذار کامل روغن داغ شه بعد ذرتارو بریز یکمم نمک

درشو نذار تا ‌یکی ازش باز شه وقتی باز شد درشو بذار قابلمه رو تکون بده

تو تفلون بهتره ولی فرقی نمیکنه 

امروز برقم،،کاملا رفته:(

ظرفت فرق نداره..فقط خوب درش بسته بشه کیپ باشه..قبلش روغن باید قشنگ داغ داغ بشه شعله زیاد نمک بریزی چندتا دونه ذرت بنداز وقتی پف کردن پریدن بقیه پفیلا رو هم بنداز خوب قاطی کن نمکش حل بشه بعد درش رو بذار بقیش درست میشه..وقتی صداش دیدی کمتر شد شعله رو کم کن..دیگه صداش قطع میشه درش رو زود بردار بریز تو ظرف دیگه

...

یکم روغن بریز داخل قابلمه ذرتا رو بریز توش یکمم نمک اضافه کن در قابلمه رو بذار شعله باید زیاد باشه تمام 

البته به کیفیت ذرتت داره که زود و خوب باز بشه

هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃

شوهر من عالی درست میکنه

روغن و کره میریزه با نمک تو قابلمه داغ میشه حسابی

ذرتا رو میریزه با شعله متوسط‌ رو به بالا بعد تکونشون میده و امادست

فوق العاده میشه

فقط 12 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💜🪻🕊

قابلمه رویی... اول قابلمه خالی داغ میشه بعد شعله رو کم و کمی روغن می ریزم و ذرت که تو فریزر یکساعت بوده رو بهش اضافه میکنم ... درش رو با آبکش میذارم و بعد شعله ی زیاد قابلمه رو میچرخونم رو شعله ... وقتی تبدیل به شکوفه شدن شعله رو مجدد کم و گهگاهی تکون میدم تا اخرین ترکشاش تموم شه و خاموش ...😂 سر اخر هم‌نمک و کمی فلفل قرمز و پودر کره می ریزم و تمام ...

❤دنبالِ مردی نباش که موهاتُ ببافه ... مـردی رو بخواه که بتونی بدونِ ترس باهاش رویا ببافی ...مردی که بلد باشه برات لاک های رنگ و وارنگ بزنه خیلی جذابه ولی از اون جذاب تر مردیه که بتونه دنیاتُ، خواب‌هاتُ رنگی کنه ... مردهایِ زیادی بلدن درِ ماشین رو برات باز کنن اما⁣ مردایِ کمی هستن که بلد باشن گره هایِ کورِ اخم هاتُ، گرفتگیِ دلتُ باز کنن ...⁣ میشه کفشِ پاشنه‌دار پوشید و برایِ زمین نخـوردن به مردهایِ زیادی تکیه کرد اما مردی که تکیه‌گاهِ روزهایِ بی کسی‌ات باشه و پناهِ بی‌پناهیات کجا و مردهایِ موقتیِ یه روزه و یک ماهه کجـا ... عزیزم⁣ مردهایِ زیادی هستنـد که بلدن با کارایِ جذاب سرِ ذوقت بیارن اما⁣ موقتی و زودگذرن ... جذابیتشون یه جایی ته میکشـه ...⁣ میدونی آخه آدما از یه جایی به بعد از خودشون نبودن، از خوب بودن‌هایِ الکی و اجباری خسته میشن ...⁣ اونوقته که یا میرن یا بد میشن ... اما مردهایِ واقعی⁣ اون‌هایی که بلـد نیستن خیلی کارایِ فوق‌العاده انجام بدن⁣ ، همونا که میتونن امروزتُ بسازنُ فـرداتُ ، اومـدن که بمـونن ... اونایی که با تمامِ معمولی بودنشون، جـذابن و با همه یِ سادگیشون فوق‌العاده ...⁣این مـردا یه قلبِ صاف دارن که تقدیمت میکنن و "دوستت دارم"هاشون نفوذ می‌کنه تهِ تهِ روحت و عشق ته‌نشین میشه تو دلت ... اگه یکی از همین‌هارو داری، یه جایِ خوب تو دنیات قایمشون کنُ تا میتونی دوسشون داشته باش ... خدا تعداد محدودی ازشون ساخته و یه نمونه‌اشُ واسه تو کنار گذاشته ...⁣ از دستش نده❤

تو چ ظرفی فرقی نمیکنه فقط اندازه ی ظرفت مناسب با اندازه ذرتات باشه جاشون تنگ نشه ،، روغن نه زیاد بریز که خیلی چرب بشه نه کم بریز چون میسوزن روغنت که حسابی داغ شد ذرتارو بریز در ظرفتم بذار زیرشو یه کم، کم کن وقتی شروع کردن به باز شدن با همون حالت در بسته ظرفتو تکون بده که پفیلاها جابه جا شن نسوزن وقتی هم صداشون افتاد خاموشش کن درشو بردار نمک اضافه کن و هم بزن 

الهی گاهی نگاهی