2777
2789
باید با منطق برید جلو تا قبولش کنید که کاملا با علم منطق میشه خدا رو اثبات کردتو این مرحله عرفان تاث ...

من کتابای فلسفی ام خوندم ادمی ام نیستم بخوام رو اعتقاداتم تعصب داشته باشم قبلا میگفتم خدا یا هست یا نیست مهم اینه من ادم خوبی باشم اما الان دلم هیچ جوره نرم نمیشه دیگه هیچی راجب خدا دلمو نمیلرزونه الان مطلقا داره نفی میکنه خدارو البته راجع به دلم میگم اما عقلانی مطمئن نیستم راجبش 

رابطه با خدا باید مثل مفهوم این شعر باشه "گر تو گرفتارم کنی من با گرفتاری خوشم" خوش به حال اونایی که ...

کتاب تذکره الاولیا عطار پره از این جمله هاس الان دارم میخونم اما اصلا روم تاثیر نداره 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من کتابای فلسفی ام خوندم ادمی ام نیستم بخوام رو اعتقاداتم تعصب داشته باشم قبلا میگفتم خدا یا هست یا ...

میتونم بپرسم برهان حسی عقلی رو خوندین یا نه

یا برهان فطرت؟

اگر این برهان ها رو کاملا خوندین ولی اعتقاد ندارید دیگه هم معتقد نمیشید

کتاب تذکره الاولیا عطار پره از این جمله هاس الان دارم میخونم اما اصلا روم تاثیر نداره

بله درسته

منم روم تاثیر نداره ...

https://daigo.ir/secret/1839468111  چالش)  اگر با دیگرانش بود میلی.....چرا ظرف مرا بشکست لیلی؟

نه نخوندم اثر کیه؟

کتاب نیستن 

برهان برای اثبات خدا هستن

برهان حسی عقلی_برهان شهودی عقلی و برهان عقلی محض

اگر تمایل دارید بنده در خدمتون هستم 

اگر هم که نه حتما خودتون مطالعه داشته باشید راجبشون