2777
2789
عنوان

ببینید شوهرم میره چی میخره

| مشاهده متن کامل بحث + 523 بازدید | 41 پست
فقط برای ما ندارن فقط هر وقت میخره خم با منت

بخدا برادر شوهرم میخاد ماشین بخره دیشب بش گف  اگ کم داشتی تا ۴۰ ۵۰میلیون رو من حساب کن 

اخه عوضی تو ک مینایی از نداری ی مرغ و میوه نمیخری میخای ۵۰تومن بدی داداشت 

قسم خوردم اگ بش بده جلو همه آبروشون ببرم وقتی خرج خونتو نمیدی اشتباه میکنی ب داداشت بدی والا 

ذهن همواره پر است از هیاهوی افکار در حال گذر، آرزوها، خاطره‌ها، هیجان‌ها همگی در حال عبور هستند، واقعاً که یک هیاهوی دائمی در ذهن وجود دارد!  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخدا برادر شوهرم میخاد ماشین بخره دیشب بش گف اگ کم داشتی تا ۴۰ ۵۰میلیون رو من حساب کن اخه عوضی تو ک ...

بخدا اگ نبری زن نیستیی بزن دهنشون  چقد بیشعور 

_بعد من اینجوری بودم که وا😶

من رژیمم لب نمیزنم بهشون بخورن برن زودتر

الهی دختر حرص نخور 

حالا یه باره دیگه 

چون داداشت هست اخم و تخم نکن فعلا 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰
الهی دختر حرص نخور حالا یه باره دیگه چون داداشت هست اخم و تخم نکن فعلا

والا بار اول شون نیست هقته ای ۳ شب اینجان با پسر داییم   خسته شدم رژیمم هیچ چیز سالمی نیست بخورم دائم باید نیمرو بخورم واقعا جای من بودین حرص نمیخوردین 

والا بار اول شون نیست هقته ای ۳ شب اینجان با پسر داییم خسته شدم رژیمم هیچ چیز سالمی نیست بخورم دائ ...

چرا عزیزم منم باشم حرصی میشم 

یه لیست مینوشتی میدادی دستش 

یا خرید رو لگیر دست خودت اینم میشه 

حالا امشبو بگذرون از فردا حسابشو برس،

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰
چرا عزیزم منم باشم حرصی میشم یه لیست مینوشتی میدادی دستش یا خرید رو لگیر دست خودت اینم میشه حالا امش ...

منک هرچی موند میدم دست داداشم ببره با خودش

منک هرچی موند میدم دست داداشم ببره با خودش

وای زشته دیگه دختر نکن اینکارو 

الان فکر میکنه خواهرم راضی نی میایم اینجا و یه لقمه خوردیم