2777
2789
عنوان

جلسه اول لیزر😑🤦‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 1853 بازدید | 125 پست
دست منم مو زیاد داره ولی ضخیم نیس بنظرت انجام میده؟

اره بابا راحت میشی دیگه

‏پس یادمون میمونه کسی که باباش براش خونه و ماشین خریده و فرستاده دانشگاه آزاد و پول داده بره باهاش کار کنه میشه خودساخته✍️‏حاجی اینا جدی جدی فکر می‌کنن اگه پول همه چیز رو از ننه باباشون بگیرن ولی تو یه خونه دیگه زندگی بکنن، مستقلن :))))     [ اگه میشد برگردم عقب..سلام ک هیچی حتی آدمم حسابت نمیکردم💔🫠]

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هیچکس نیس🤦‍♀️من تهرانم فول بادی۸۰۰و خورده ای

ای بابا چه بد حالا با آینه اینا ببین دستت میرسه بزنی منم خیلی دلم میخواد برم ولی چون منم کل بدنم هست چنگلی هستم برای خودم سخته هی لخت بشی دوست ندارم ولی خوب خیلی پره باید برم 

بچه ها من می‌خوام برم لیزر یعنی قبلاً میرفتم کل بدن بعد الان بعضی جاها که کرکی بود ضغیم شده مثلاً روی سینه اینا چیکار کنم به شدت پرمو هستم و مشکی موهام کدوم دستگاه خوبه و چه کلینیکی راهنمایی کنید نیاز دارم و اینکه من اصلا اصلا روم نمیشه لخت شم الان هم که زمستون هست 

پس چجوری کل بدن میرفتی؟ لخت نمیشدی مگ

چرا همه‌ی جلسات رو نرفتم کلا دو سه جلسه رفتم و اون موقع تابستون بود مال سه چهار ساله پیشه بعد دیگه دستگاهی که میرفتم لیزر خوب نبود و خنک کننده نداشت خیلی راضی نبودم نرفتم تازه من ی قسمتی موهای کرمی داشت روی سینه ام به من نگفته بود دختره همه رو لیزر کرد الان ضخیم شده دوست دارم برم ولی خوب اینجا که هستم نمی‌دونم کجا خوبه و ربطی نداره که دیواره رحمت نازک باشه به مشکل هورمونی چون من رفتم دکتر گفت این طوری هست 

کمرت و صورتت و روی باسن و بازوهاتو لیزر نکناز من گفتن بود.

صورت و باسن مشکلش چیه؟ کمر اره ضخیم میشه منطقیه 

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!
صورت و باسن مشکلش چیه؟ کمر اره ضخیم میشه منطقیه

صورت صددرصد ضخیم میشه

باسن و بازو هم پوستش یجوریه نمیدونم چرا ولی اونم ضخیم میشه 

ران هم همينطور 

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد.