2777
2789

دوستان این کاربری مال منه که اسمم فاطمست تاپیکاامه مال منه 

این تاپیک سوال دوستمه *

این دوست من ۲۵ سالشه یک سالو نیم بایه پسره دوست بود که پسره خونه نداشت من هرچی خودمو کشتم که ادامه نده گوش نکرد 

هم بخاطر خونه هم بخاطر همسن بودنشون اصلا پسره مناسبش نبود ولی گوش نکرد 

پسره هم پدرمادرش خیلی خیلی معمولی هستن اصلا امکان کمک بهش رو ندارن دادتشش هم چندساله ازدواج کرده مستاجره خب اگه داشتن به داد اون میرسیدن اول

حالا خود پسره انصافا اینو میخواست و رابطشون خوب بود دوستمم مقیده میگفت پسره نجیبه و حدو مرزشناسه خودمن تو رفتار گفتار زیادباهاش برخوردی نداشتم ولی پسر خوبی بود دوستمم که دودستی چسبیده بود تحفه رو😂

دوستم باباش پولداره میدونستم که سختشه بره مستاجری و سختی کشیدن و ... 

پسره هم از اول بهش گفته بود سعی میکنم خونه بخرم ولی اگر نتونم نمیخرم یعنی اصلا حق نداری بمن رگی از بابات کمک بگیرم و ... من ابدا کاربه داشتن نداشتن پدرت ندارم.

خلاصه اینا شش  ماه پیش نامزدی گرفتن که وتسه عید نوروز عقد کنن تابستونم عروسی بگیرن 

شب خاستگاری بابای دوستم به پسره گفته بود اگر تونستی خونه بخر اگرهم نه که مورد نداره ولی تلاشتوبکن چون امسال بخری بهتر از سال بعده پسره هم گفته بود اگر حتی بافروختن ماشینمم بتونم بخرم میخرم.

بابای دوستمم گفته بود اگه خونه دارشدی عدوسیتونو من میگیرم نگران نباش.

بعدباباش به دوستم گفته بود هروقت پسره بیفته تو تب تاب خونه خریدن خودمم سه دونگ میخرم بنام تومیزنم که بتونه باهم نصف نصف بخریم که دوستم به پسره گفته بود پسره گفت اگر نتونم امسال بخرم هم دوسه سال اول عروسی میخرم باباتو وسط نکش بهیچ عنوان 

حالا پسره دنبال خونه هست و میخوان ماشینشونو بفروشن که زیر یه میلیارده 

دوستم به باباش گفته بیا سه دونگ بخر حالا باباش شروع کرده بازار خرابه ندارم و ... واقعا هم نداره همه سرمایش توکاره بابای دوستم با عموم و بابای خودم هم صنفی هستن اطلاع دارم که باباش واقعا لارجه الان کارشون خوابیده 

حالا دوستمم افتاده سر لج با باباش میگه یه ماشین دنا زیر پامون باشه حرومه؟ باباش گیر داده عید باید عقد کنید اینهمه ادم مستاجرن نمردن که 

دوستمم میگه نه نمیزارم ماشینشو بفروشه خونه میخریم میدیم یکسال رهن کامل که پولشو املاک برداره بده مالک

ولی ماشینو نگه میداریم سال بعد اینموقع عقد میکنیم و تاخونه نخره عقد نمیکنیم عید هم صیغه مونو تمدید میکنیم اما یکساله میخونیم اینبار 

باباشم میگه عقد کنید دختره میگه نه دوسال دوست بودم یه سالم عقد رسمی خسته شدم همینجوری صیغه و سکرت بمونه 

اصلا نامزدی نگرفتن فامیلارو خبرنکردن 

بنظرتون حق باکیه الان 

من میگم حق با دوستمه نمیتونه قید یه ماشین ساده که داره هم بزنه سن شوهرشم کمه دیگه چکارکنه بدبخت 

باباش وقتی اولش وعده ۳دونگ داد الان میگه نمیتونم و ندارم خب نباید ادعاهم داشته باشه درسته؟ 

بدن رهن کامل یه سال دیگه بمونن همینجوری 

و خدا خواست که از دست تو درمان برسد ❤️🌷💍🔐

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چاره چیه بنظرت

خودشم بره سرکار اون پسرم ماشینشو بفروشه خونه بخره باید پای انتخابی که کرده وایسته البته اخرشم کارش با این پسره به جایی نمیرسه 

خیلی دیدم وقتی مردا زنه از خودشون بالاتره دست به هر کاری واسه تحقیرش میزنن 

این دوستت واقعا وقیحه باباش غلط نکرده که دختر بی عرضه ای مثل اون اورده که این با این بی عقلیش اخرشم ...

از یه جهت حق داره ها 

الان سر زندگیشون نیستن پسره از ۱۷ سالگی کارکرده و پسرخونه بوده خرجی هم نداده باباداشته باز نتونسته بخره 

پسفردا برن سرزندگی خرج دوستمم بیفته گردنش میتونه خونه بخره بااین وضع؟ 

الانشم ته ته سهرو داره مبگرده 

تو خونه های نوساز شهرک مرتضی گرده کجاس 

اونجا داره میگرده دوستم بااااورت نمیشه راضی شده بره اونجا منطقه ۲۱ هست فکر کنم 

ولی همونشم قطعی نیس 

من ب جای باباش بودم میگفتم ب درک ن عقد ن صیغه بهم بزن

پسره خیلی مودب و نجیبه خانواده دوستم هم دوسش دارن هیچوقت نمیگه بهم بزن 

خودشم بره سرکار اون پسرم ماشینشو بفروشه خونه بخره باید پای انتخابی که کرده وایسته البته اخرشم کارش ب ...

منم بهش گفتم ولس کن دختره ی الاغ چسبید بهش که نه اخلاق داره 

از یه جهت حق داره ها الان سر زندگیشون نیستن پسره از ۱۷ سالگی کارکرده و پسرخونه بوده خرجی هم نداده با ...

خودشم باید تلاش کنه زندگیه خودش به خودش مربوطه همین که بهش جهاز دادن خدارو هم شکر کنه خیلی پدر مادرا همینم نمیدن 

خودشم باید تلاش کنه زندگیه خودش به خودش مربوطه همین که بهش جهاز دادن خدارو هم شکر کنه خیلی پدر مادرا ...

الان بهم بزنه بهتر نیس؟ این پسره خونه بخر نیس اخه کدوم عاقلی میره مستاجری الان اه 

پدرش درمیاد ای خاک توسرش