2777
2789
عنوان

خیلی دودل بودم تعریف کنم یا نه🙃

72 بازدید | 2 پست

اولاش مسخره میکردم برو بابابااااا عاشق میشی دوروز میگذره از سرت میوفته ولی حالا...یه جایی رفتم فقط به هوای شیطنت و سرگرمی یکم دلم بازشه از قضا عاشق یکی شدم یه ادمی که شاید سه چهاربار نگام کرد ولی من...🙃وقتی که از اونجا برگشتم دائم تو فکرشم ولی اخه سه چهارماه میگذره چندین باااار خواستم فراموشش کنم یه هفته دائما تو خوابم بود دائماااا با اینکه نمیخواستم بهش فکر کنم تا چشمام رو هم میرفت....بعدش که یه خبر به دستم رسی(به من ارتباطی نداشت)دیگه نمیبینمش اصلا ولی تو فکرم هست خسته شدم نمیدونم نمیخوام به زور از خدا یه جیزی بگیرم میترسم میترسم🥺🥺اگه اصرار کنم بده به صلاحم نباشه...ولی خبدلمو چیکار کنم؟ولی خب یادش چیکارکنم؟خستممممم دعام کنید😭

الله💜یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود...🌱🕊
اولش واست مهمه بعدش عادی و کمرنگ میشه

چهارماه گذشته...

الله💜یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود...🌱🕊

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید