2777
2789

نمیدونم چرا اینجورز رفتارمیکنه اتفاقا من خیلی باهاش خوبم ولی یه جوری رفتار میکنه انگار من حسود زندگیشم یا از عمد یه جوری جلومن پز چیزای که میخوادبخره رو میده حتی چن بار پیش اومده توصورتمم گفته توبه من حسودی میکنی😐چه میدونم حسرت زندگیمو میخوری فلان جالبشم اینجاست نامزدش قبلا خاستگارم بوده منم چن باربهش توضیح دادم اگ حسرت زندگی تورو میخواستم بخورم که می گرفتم یارو واای تازه زیربارم نمیره که قبلا خاستگارم بوده رفتاراش واقعا اذیتم میکنه دوست دارم قطع ارتیاط کنم اما نمیشه بعضی اوقاتم میاد نامزدم منو باشوهرش مقایسه میکنه واقعا اعصابم خر میکنه نمیدونم چیکار کنم اخه دست بردارم نیست

دختر خاله ی منم همین بود اونا اون چیزی ک خودشون هستند رو دارن بخت نسبت میدن

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دختر خاله ی منم همین بود اونا اون چیزی ک خودشون هستند رو دارن بخت نسبت میدن

کلا من ازمقایسه خوشم نمیاد اینک دائم بانامزدمم مقایسه میکنه بااینک نامزدم خیلی از شوهرش بهتره ولی ولکنم نیست خانواده اشم دائم پشتشش میگرن تایید میکنن

چرا نمیرینی بهش ؟ .

این ادما همیشه حق به جانب و پرروان و فک میکنن بقیه قرار به شوهرشون حسودی کنن 

درکت میکنم برام پیش اومده 

رک بهش بگو اگه قرار اییینقد رو مخم بری اصلا باهام حرف نزن اعصاب چرت و پرتات و ندارم بعد من بیام حسرت زندگی تورو بخورم؟ مگ چی داری ؟ فک میکنی چی هستی اصلا؟ عقده ای تازه به دوران رسیده 

فک کنم، فک میکنه شما وسطشون میخوابی😂.شوخی کردماکثرا اینجوری ان بعد ازدواج

اره بحدا میخواد باشوهرش حرف بزنه اگ کنارش باشم بهش میگه یه مزاحم اینجا نشسته🙄😐

چرا نمیرینی بهش ؟ .این ادما همیشه حق به جانب و پرروان و فک میکنن بقیه قرار به شوهرشون حسودی کنن درکت ...

به فکرم اما دائم جنگ راه میندازه مامانم خالخ اینا ناراحت میشن بخصوص اگ بیان خونه ما که دیگ فکر میکنن من دلم نمیخواد بیان خونه امون از اینجور حرفا

ندید بدیدهدرکش کنندید بدیده

خدارحم کرده یه شوهر به این داد اتفاقا اینقد نقطه ضعف ازش دارم اما من مث خودش نیستم بخوام به ردش بیارم اما من اگ یدونه عیب داشته باشم دائم جلو دیگرون به زبون میاره

خدارحم کرده یه شوهر به این داد اتفاقا اینقد نقطه ضعف ازش دارم اما من مث خودش نیستم بخوام به ردش بیار ...

دقیقا

اتفاقا من مورد مشابه دارم

باید بریم از شوهرش تشکر کنیم بلاخره یکی گردنش گرفت