2777
2789

مشاورم حقوق تهران میخونه بعد گفت سرم شلوغه خیلی الان ۵ روزه برنامه نداده چند شب پیش بهش زنگ زده بودم روم نمیشه باز زنگ بزنم

تلگرام سین نمیکنه

نگید کنسل کن که نمیتونم:(

پسره

میدونم علاقه مند شدی ولی رک بگم بعد ک کنکورتو خرتب کردی این پسره نه قراره بگیرتت نه میرینه برات. 

کنسلش کن. 

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد. 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میدونم علاقه مند شدی ولی رک بگم بعد ک کنکورتو خرتب کردی این پسره نه قراره بگیرتت نه میرینه برات. کنس ...

ععلاقه مندی چیه دوبار مشاور عوض کردم فقط برنامه همین واسم خوب بوده و پیشرفت کردم

چرا کنسل نمیکنی ؟ اگه از مجموعه اس به مجموعه اطلاع بدهاگه نه به خودش پیامک بده

اخه ۶ ماهه باهاش دارم ببار اون وسطا عوض کردم کلا زندگیم دگرگون شد انقد استرس داشتم 

پیامک بدم؟ زنگ نزنم؟ 

ععلاقه مندی چیه دوبار مشاور عوض کردم فقط برنامه همین واسم خوب بوده و پیشرفت کردم

کسی ک خودش پیگیری نمیکنه و آزمون نمیگیره به هیچ دردی نمیخوره چه لزومی داره بخوای ادامه بدی؟ 

جز کراش و علاقه دلیلی نیست 

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد. 
کسی ک خودش پیگیری نمیکنه و آزمون نمیگیره به هیچ دردی نمیخوره چه لزومی داره بخوای ادامه بدی؟ جز کراش ...

ممن خودم ماز و قلمچی میدم همرو دقیق باهم بررسی میکنیم درصدارو:( دیگه چندتا ازمون بدم

داری بد متوجه میشی اصلا 

روم نمیشه انقد رک بگم😂😭

روت نشه موفق نمیشی، جامعه به آدم کمرو هیچ نیازی نداره🙂 پرو باش حقتو بگیر پول دادی حتی اگه بمیره هم باید برنامه به تو بده غلط کرده این مسئولیت رو قبول کرده

اخه ۶ ماهه باهاش دارم ببار اون وسطا عوض کردم کلا زندگیم دگرگون شد انقد استرس داشتم پیامک بدم؟ زنگ نز ...

میدونم منظورت اینه از این شاخه به اون شاخه نپری ولی وقتی خوب نیست عوضش کن پولتو الکی داری میریزی دور

آره پیامک بده

نشد فردا زنگ بزن ازش عذرخواهی اینام نکن چون وظیفش بوده و انجام نداده

هم ویرانم ، هم ایرانم ، هم درس دارم ، هم نمی‌خوانم .