2777
2789
عنوان

واااای ابجی 4سالم

| مشاهده متن کامل بحث + 350 بازدید | 51 پست
منم اجیم خیلی انگشتشو میخوردکلاس اول ک شد عه سرش افتاد خدشهیچی جواب نمیده ما همه راهو برا اجیم امتحا ...

الان ک بچس خوشش میاد .. ما میگیم نکن بدتر لج میکنه مامانم وقت دکتر گرفته ببره پیش مشاور میترسم مشاورم نتیجه نده

اگر امضا منو میبینی لطفا برام دعا کن معلم شم..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا خوشتون میومد😒🤰

چون خیییلی باحال میخورد گوگولی میشد مامان بزرگم میگف بخوره خوش اخلاق میشه ماهم جلوشو نگرفتیم

الان ک بچس خوشش میاد .. ما میگیم نکن بدتر لج میکنه مامانم وقت دکتر گرفته ببره پیش مشاور میترسم مشاور ...

ب نظرم بیخیال شید چون بیشتر لج میکنه

چیزی نمیشه من خدم اینجو بودم اجیم اینجو بود دختر عموم اینجو بود کلاس اول ک میرسیدیم خدمون ولش میکردیم

لبخندهرگزملاک‌شاد‌بودن‌نیست.

ب نظرم بیخیال شید چون بیشتر لج میکنه چیزی نمیشه من خدم اینجو بودم اجیم اینجو بود دختر عموم اینجو بود ...

اینطوری باشه ک خیلی خوبه .. خداکنه ول کنه

میترسم فکش بد شکل بگیره عادتش بشه بزرگ بشه فراموش نکنه

بچه ها اکثرا از این عادت ها دارن.بچه خواهرم وقتی کوچیک بود شست پاش رو میخورد بعد که بزرگتر شد ترشح ب ...

کارای چندش میکنن چجوری بدشون نمیاد؟

خداکنه ازسرش بیفته خیلی نگرانشم

هرکار کردیم جواب نداد بنظرم باید ببریم ماهم گچ بگیریم انگشت شستشه

نه نه الان زوده 

دختر آروم و کرف گوش کنی هست؟ 

کتاب میتونی براش بگیری بخونی 

یا یه عروسک های انگشتی بگیر داستان هاشو تعریلچف کن 

یا بیا یه کار کن 

یه کاسه پر آب کن بگو میخوایم یع آزمایش انجام بدیم بعد روشن ادویه بریز مث پونه پودر شده 

بعد دستش و ببر داخل کاسه  به دستش میچسبن اونا بهش  با مهربونی بگو ببین وقتی ما انگشتمون رو توی دهانمون میکنیم اینا همون میکروب هایی هستن که به دستای ما میچسبن  بعدشم دستش و بشور و اینا دیگه بقیه مراحل این وایع بریز بکن داخل مواد هم میتونی انجام بدی 

باهاش یه جوری صحبت کن که دیگه بدونه این کاری که انجام میده ممکنه آلودگی وارد دهانش شه 

بوه ها با این دید بیشتر متوجه میشن 

بعدشم سرزنشش نکنین با داد و هوار

اینطوری باشه ک خیلی خوبه .. خداکنه ول کنهمیترسم فکش بد شکل بگیره عادتش بشه بزرگ بشه فراموش نکنه

نه کاری ب فکش نداره

فق دندونای جلوش بزرگ تر در میاد حالتای خرگوشی

تثبیت شدن در مرحله دهانی ایجاد میشهک اینده اس اثر دارهگرنه قطعا ک میزاره کنار،

نمیدونم ما ک مشکلی برامون پیش نیومد خدمون گذاشتیم کنار بعد ی مدت

نه نه الان زوده دختر آروم و کرف گوش کنی هست؟ کتاب میتونی براش بگیری بخونی یا یه عروسک های انگشتی بگی ...

اره خیییلی اروم و حرف گوش کنه  

نه اتفاقا داد و هوار راه نمیندازیم هزار بار گفتم  میکروب میره تو دهنت دندوناتو میخوره میگه نه نمیره الکی میگی منم خندم میگیره از حرفش باز میخوره..

راهکارتون خیلی خوب بود حتما با بازی بهش یاد میدم احتمالا جواب بده

ب نظرم بیخیال شید چون بیشتر لج میکنه چیزی نمیشه من خدم اینجو بودم اجیم اینجو بود دختر عموم اینجو بود ...

وای خوب بود شما از سرتون افتاده 

ادمای بزرگ هم هستن اینطوری هستن 

نمونه ش همین پسر همسایه مون  رفتن دستشو گچ گرفتن 

بهتره از الان جلوگیری شه اما نه با داد و تنبیه